2777
2789
عنوان

Hpv

| مشاهده متن کامل بحث + 427 بازدید | 42 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن نترس فقط سونا نرو یا زیر انداز بنداز. لیزرم سری شخصیتو ببر و دسکش عوض کنه زیر انداز بندازه ن ...

لیزر که نمیرم

ولی استخرم از موقعی که احسان علیخانی یه مهمون دعوت کرد که همین مشکلو داشت دیگه نرفتم چننند ساله 

فوبیا گرفتم سر همون قسمت

پرخطر چجورین ؟ کدوم دسته محسوب میشن ؟ 

پرخطر سرطان دهانه رحم میشهدممکنه زگیلم بزنه ولی اگ بزنه هم زیاد قابل تشخیص نیس یا کمه اکثرا

ولی کم خطر ن فقط زگیل میزنه خطری نداره سرطان اینا.

بعد ۹ گانه انواع بیشتری از ویروس های اچ پی وی رو پوشش میده ۷تا پرخطر و ۲ نوع کم خطر ک زگیل میزنن

ولی ۴ گانه دونوع پرخطر و دو نوع زگیل زننده

ک همشون باید ۳ دوز تزریق شن

لیزر که نمیرم ولی استخرم از موقعی که احسان علیخانی یه مهمون دعوت کرد که همین مشکلو داشت دیگه نرفتم ...

دورغه هیچ کسی از استخر زیگیل نمیگیره، ن استخر، ن توالت عمومی، ن حموم عمومی...فقط رابطه جنسی معتدد....اگه از استخر بود، باید همه کسانی که آموزش شنا میدن الآن زیگیل داشته باشند.

شوهر من سیگاریه سیستم ایمنی ضعیف بازم ضایعه نداره . تایپای پرخطر ضایعه نمیزنن معمولا

متاسفانه شوهرم بهم انتقال داد الانم قبول نداره میگ تو خودت معلوم نیست از کجا گرفتی با اینکه منه بدبخت جز شوهرم با هیچکس رابطه نداشتم

متاسفانه شوهرم بهم انتقال داد الانم قبول نداره میگ تو خودت معلوم نیست از کجا گرفتی با اینکه منه بدبخ ...

دروغگوعه. بهش بگو من خودم میدونم رابطه ای نداشتم ک بخوام بگیرم و مطمئنم از تو گرفتم. حالا انکار کنی یا نکنی و بندازی گردن من چی عوض میشه؟ خودم که میدونم از توعه خودتم میدونی فقط با این بیخودی گردن من انداختنت باعث میشه ازت بدم بیاد