2777
2789
عنوان

Hpv

| مشاهده متن کامل بحث + 427 بازدید | 42 پست
سرطان نگیرم صلوات ....فک کنم قیدشو بزنم بهتره ....کلا ترس افتاد تو دلم ، خودش اصلا اطلاع نداشته از ز ...

ببین اینا برا هرکس ممکنه پیش بیاد ممکنه با یکی دیگه بخوای ازدواج کنی هم همین باشه چون زیاد شده سعی کن واکسن بزنی واکسن از اونا تایپ ها ک باعث سرطان میشه جلوگیری میکنه و اگر دوسش داری ی مشاور پزشکی برو پیس دکتر زنان ببین چی میگن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین اینا برا هرکس ممکنه پیش بیاد ممکنه با یکی دیگه بخوای ازدواج کنی هم همین باشه چون زیاد شده سعی ک ...

با این اوصاف همه خانوما که میخان ازدواج کنند باید قبل ش برن واکسن بزنند 

آخه من کلا رابطه نداشتم ، برم بگم میخام واکسن بزنم ... ممکن سالم باشه؟ یا ممکن چند سال دیگه تو بدن ...

واکسن ۹ گانه بزن

من شوهرم اصلا زائده نداشت ولی بهم منتقل کرد خودمم زائده ندارم

تایپ ۵۸ گرفتم ک توی گارداسیل ۹ گانه بود ولی توی. ۴ گانه نیست

و تستشونم قطعی نیس منفی کاذب زیاد میده ولی خب بده بهتره

چرا نباشه  صد در صد به ذهنش میاد

یعنی همه مردا اینجورین ؟ 

چرا آخه باید مقایسه کنه ؟ 

خوب بالاخره پسرا بعضیاشون حالا نمیگم همه شون دوست دختر داشتند قبلا 

واکسن ۹ گانه بزن من شوهرم اصلا زائده نداشت ولی بهم منتقل کرد خودمم زائده ندارم تایپ ۵۸ گرفتم ...

قیمت ش چنده ؟ ۹گانه چجوریه ؟ ۹بار باید بزنم ؟ 

کجا برم ؟ خونه بهداشت ؟ 

متاسفانه هیچ آزمایشی برای مرد نیست مگه اینکه ضایعه بیرون بزنه که بعضی مردا سیستم ایمنی بدنشون قوی مش ...

شوهر من سیگاریه سیستم ایمنی ضعیف بازم ضایعه نداره . تایپای پرخطر ضایعه نمیزنن معمولا

واکسن ۹ گانه بزن من شوهرم اصلا زائده نداشت ولی بهم منتقل کرد خودمم زائده ندارم تایپ ۵۸ گرفتم ...

ببخشید شوهرتون رابطه دیگه ای داشت؟ 

من خیلی میترسم بگیرم از بس میگن از استخر و اینام منتقل میشه و... 

قیمت ش چنده ؟ ۹گانه چجوریه ؟ ۹بار باید بزنم ؟  کجا برم ؟ خونه بهداشت ؟

کم یابه ولی میارزه 

۹گانه از. ۹ نوع زگیل جلوگیری میکنه. مثلا من اگ ۴ گانه میزدم بازم میگرفتم چون تایپ ۵۸ هستم و ۴ گانه فقط نوع ۶.۱۱.۱۸.۱۶ رو پوشش میده.

۱۰ تومن اینا هست

۳ دوز باید بزنی ولی میارزع واقعا . اگ بتونی جور کنی. خارج کشور میره بگو بخره. باید توی یخچال باشه. تهران هم دیدم بعضی ماما ها میارن میفروشن ولی گرون و از داروخونه باشه بهتره. چنتا داروخونه تهران هم میاوردن ولی کمه هی باید موجودی گرفت اسم داروخونه ها یادم نیس

یعنی همه مردا اینجورین ؟  چرا آخه باید مقایسه کنه ؟  خوب بالاخره پسرا بعضیاشون حالا نمیگ ...

نمیدونم ولی من نظرم اینه 

بهرحال شمام اگه قبلا با کسی رابطه داشتی بعدا بازم طرف تو ذهنت میاد گاهی

تا اینکه کلا هیچ رابطه ای نداشته باشی

بنظر من ک مقایسه طبیعیه

نمیدونم ولی من نظرم اینه  بهرحال شمام اگه قبلا با کسی رابطه داشتی بعدا بازم طرف تو ذهنت میاد گ ...

کلا پازل ذهنم با این حرف تون بهم ریخت ....امشب 

تو فکر رفتم 

ببخشید شوهرتون رابطه دیگه ای داشت؟  من خیلی میترسم بگیرم از بس میگن از استخر و اینام منتقل میش ...

ن نترس فقط سونا نرو یا زیر انداز بنداز. لیزرم سری شخصیتو ببر و دسکش عوض کنه زیر انداز بندازه نمیگیری