2777
2789
عنوان

Hpv

427 بازدید | 42 پست

میگم : خواستگارمون کجا ببریم آزمایش بده که بفمیم  ویروس Hpv داره یان ؟ 

طرف کشورهای اطراف رفت و آمد داشته....رابطه داشته....شرایط ش خوبه ولی برا مطمئن شدن میخام ببرم آزمایش بده کجا ببرمش دکتر چی؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واسه آقایون تا زائده روی بدنش نداشته باشه مشخص نمیشه چون ازمایش خون در مورد این ویروس درست نیست خیلی ...

آخه من کلا رابطه نداشتم ، برم بگم میخام واکسن بزنم ...

ممکن سالم باشه؟ یا ممکن چند سال دیگه تو بدن ش مشخص بشه 

آخه من کلا رابطه نداشتم ، برم بگم میخام واکسن بزنم ... ممکن سالم باشه؟ یا ممکن چند سال دیگه تو بدن ...

خب بهترین زمان واکسن قبل شروع رابطه هستش شما چ با این آقا چ هرکس دیگه بخوای ازدواج کنی بهترین کار اینه واکسن بزنی چون خیلی زیاد شده بله ممکنه سالم باشه ولی الان این ویروس خیلی زیاد شده

خب بهترین زمان واکسن قبل شروع رابطه هستش شما چ با این آقا چ هرکس دیگه بخوای ازدواج کنی بهترین کار ای ...

آخه قیمت واکسن م گرونه، الآن سرچ کردم سه مرحله ای فک کنم ، هر مرحله هم قیمت یک میلیون و پونصد ...

آخه قیمت واکسن م گرونه، الآن سرچ کردم سه مرحله ای فک کنم ، هر مرحله هم قیمت یک میلیون و پونصد ...

اره گرون ولی واقعا خیلی خوبه برا خانما این ویروس خطر داره خدایی نکرده باعث سرطان رحم و گلو میشه

چجوری میتونی با کسی که قبلا رابطه داشته ازدواج کنی

شرایطش هر چقدرم خوب

همیشه باید تو استرس باشی خیانت نکنه چون طعم تنوع چشیده 

و اینکه خدای نکرده مریص نباشه ازش بگیری تمومه 

بعدم خودت سختت نیس مقایسه بشی 

اره گرون ولی واقعا خیلی خوبه برا خانما این ویروس خطر داره خدایی نکرده باعث سرطان رحم و گلو میشه

سرطان نگیرم صلوات ....فک کنم قیدشو بزنم بهتره ....کلا ترس افتاد تو دلم ، خودش اصلا اطلاع نداشته از زگیل اینا فقط گفت آزمایش ایدز و هپاتیت دادم، وقتی زگیل فهمید گفت دکتر میرم ، ولی خوب میگن دکترم معلوم نمیکنه 

چجوری میتونی با کسی که قبلا رابطه داشته ازدواج کنی شرایطش هر چقدرم خوب همیشه باید تو استرس باشی خی ...

یعنی میخاد در آینده منو با اون کسی که باهاش رابطه داشته مقایسه کنه ؟ 

احتمال ش هست ؟