2777
2789

بچه ها چن وقت پیش ی پسری بود که باباش پولدار بود بعد منمم اینو میشناختمم دیگه..خلاصه اینکه خیلییییییی بهم نگاه می‌کرد مثلا منو میدید مشتری هاشو ول می‌کرد میومد دو ساعت بهم زل میزد مشتری هاش مثلا بهش میگفتن مثلا آقای فلانی.. قشنگ میدیدمم میگفت اوکی بمونین الان بعد داست همینجوری نگاه میکرد بهم😂😔 

ی بارم اومده بود سمت کلاسم نمیدونیم میخاس ب من یا رفیقام شماره بده ولی خلاصه اینکه میخاست شماره بده 

اینکه خیلییی ذهنمو درگیر کرده بود که باید چیکار کنممم 

پس رفتم توی مدرسه گفتم کع آمارش و.. فلان اونا هم گفتن با فلانیه و اون دختررو هم پیدا کروم بهم میان ...و دختره اول اسمشو گذاشته 

ی بارم اونا رو با هم تو ماشین دیدم ...

خدایی نمیفهمم این پسرا چگونه 

ترسم از ابنه وقتی گفتم بهشون نرن ب دختره یا پسره نگن:////خاک تو سرم

تو نگاه میکردب فک کرده پا میدی

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵ وزن فعلی یک سال بعد زایمان ۶۱

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جدی؟😂💔  خاک تو سرممم پس از کجا فهمیدی حالا؟!:/

ناخودآگاه هی به یکی نگات بیوفته فک میکننن پا میدی

ولی عوضیه

کلا بهش فک نکن

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵ وزن فعلی یک سال بعد زایمان ۶۱