2777
2789

من تازه متوحه شدم که باردارم چند ماهه گربه داریم همش میتزسم نکنه منم انگل گربه گرفته باشم خیلی استرسی هم هستم کسی بوده باردار باشه و گربه تو خونه داشته باشن یه دختر دارم که به شدت وابسته به گربه است و اصلا نمیتونم فکرشم بکنم گربه رو ازش دور کنم واقعا موندم چیکار کنم 

۱.توی اولین چکاپ بارداری آزمایشش رو میگیرن

۲.گربه خونگی توکسوپلاسما نداره

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۱.توی اولین چکاپ بارداری آزمایشش رو میگیرن ۲.گربه خونگی توکسوپلاسما نداره

واقعا؟ پس نرم سر خود ازمایش ندم دو شبه خواب به چشمم نیومده میگم نکنه دارم الان وقت دکتر هم گرفتم ولی مونده به وقتم 

واقعا؟ پس نرم سر خود ازمایش ندم دو شبه خواب به چشمم نیومده میگم نکنه دارم الان وقت دکتر هم گرفتم ولی ...

نه خود دکتر مبنویسه

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
خیلی خیلی انگل خطرناکیه حتما ازمایش بدین اونم در یک ازمایشگاه معتبر گوشت و کباب و...به هیچ وجه خا ...

کلی هم کوبیده این روزا خوردم😢😢بنظرتون علائمی داره؟ من هیچ علائمی ندارم گربمونم واکسن و قرص دادن بهش 

به مادران باردار توصیه می‌شود که در دوران بارداری مسئولیت نگهداری از گربه خانگی خود را به فرد دیگری موکول کنند. یا حداقل هنگام مواجهه به حیوان خانگی خود از دستکش استفاه کنند

علایمش به شدت شبیه انفولانزاس و فقط باید با ازمایش خون مشخص بشه

شکر خدا هیچ علائمی ندارم ببینم چی میشه توکل به خدا واقعا خیلی میترسم الانم گربه رو بردیم راهرو خونه بزرگه حیاتم بزرگه ولی دخترم همش گریه میکنه که گربه رو چرا بردین بیرون حال ۱۳ سالشه دخترم و خیلی مهربون و احساساتی موندم چیکار کنم 🥺

به مادران باردار توصیه می‌شود که در دوران بارداری مسئولیت نگهداری از گربه خانگی خود را به فرد دیگری ...

چند سال باردار نمیشدم همینکه برای دخترم یه دوست اوردم و وابستش شد  🙁باردار شدم الان نمیدونم خوشحال باشم یا نه  همینکه میگم دخترم گربه ضرر داره اشکاش میاد پایین قلبم درد میگیره🥺🥺🥺

شکر خدا هیچ علائمی ندارم ببینم چی میشه توکل به خدا واقعا خیلی میترسم الانم گربه رو بردیم راهرو ...

اول سلامت خودت و نوزادتون مهمه 

شما به دخترتون اموزش بدین بهداشت و رعایت کنه و خودتونم زیر نظر پزشک خیلی خوب باشین

انشالله بی دغدغه دوران و سپری میکنید

واقعا؟ پس نرم سر خود ازمایش ندم دو شبه خواب به چشمم نیومده میگم نکنه دارم الان وقت دکتر هم گرفتم ولی ...

گربه ای ک واکسن گرفته و انگل تراپی شده ندارن وگرنه ممکنه داشته باشه ،ب مرور گربه رو سعی کن واگذار کنی چون ممکنه ب نوزاد چنگ یا آسیب بزنه