2777
2789
عنوان

امشب در زندگی من انقلابی رخ داد

527 بازدید | 38 پست

من 12 ساله ازدواج کردم، تمام این مدت کار کردم، و هرچه داشتم تو زندگی خرج کردم، سال گذشته هرچی طلا داشتم فروختیم و بخشی از پول خونه جور شد و خونه خریدیم که به نام خودش زد، بدون هیچ چشم داشتی هزینه میکنم، هیچی الان ندارم. فقط زحمت کشیده یه جا پیش خرید کردیم، اونو به نام من نوشت، که در واقع سوری هست، و میدونم ادمی نیست که اخرش به نام من بزنه، 

شوهرم مرد فوق العاده نمک نشناس و مغروری هست، هیچ وقت تشکر نمیکنه، عذر خواهی نمیکنه، قدرشناس نیست، کینه ای، انتقاد ناپذیر، همیشه طلبکار، و در کل واقعا غیر قابل تحمله، امشب متوجه شدم به برادرم پیام داده که تا موقع زایمانم خونه ما نیاد، جدیدا دنبال راهی می‌گرده که خانواده من قطع رابطه کنن. برادرم هم جوابشو داده و گفته تا حالا احترام گذاشتیم دیگه بسه، هرطوری رفتار کنی همونطوری باهات رفتار میشه. امشب بعد این ماجرا با هم بحث کردیم، در نهایت قرار شد احترام متقابل به خانواده من رعایت بشه. اخر شب گفت حالا که طرف داداشتو گرفتی برو پشت اون پیش خرید بنویس که به من واگذار کردی، منم سریع آوردم نوشتم، انگشت زدم. یه برگه جدا هم نوشتم که در مقابل حضانت بچه هام مهریه و حقوق مالی، تمام پولهایی که این مدت هزینه کردم و دادم بهش، همه رو بخشیدم،  جالبه میگه حمایت منو از دست دادی، اونا هم حمایت نمیکنن ازت. الان بعد این همه که از من امتیاز یک طرفه گرفته من نمیفهمم کدوم حمایت رو از دست دادم😳

حالا احساس خوبی دارم، احساس سبکی، دیگه چیزی بین ما نیست، من دیگه از این لحظه تو خونه هزینه ای نمیکنم، چون کاری کرد که باهاش عین خودش رفتار کنم، دو دو تا چهار تا کنم و حساب کتاب کنم. تا حالا بدون حساب کتاب همش هزینه کردم و واقعا احساس میکنم راحت شدم. من امشب خودمو نجات دادم. 

باز زودتر آگاه شدی .

خیلیا هنوز هنوزم هس کارت حقوقشون دست شوهرشونه

لطفا دعا کنید برای حاجتهام‌. لطفا دعا کنید برای بخشیده شدن گناهانم حق الناسایی که به گردنمه و نتونستم جبران کنم  .‌هر کسم خواست  زیارت عاشورا بخونه  برام . ممنونم .‌اسمم سمیرا 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803

نباید قبول میکردی

اونهمه طلا چیشد؟؟ باید اون خونه بنام شما میبود

اما بابت رهایی و کنار اومدنت تبریک میگم

فقط 10 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇
2804
2805
چرا جدا نمیشی ازش بعد یه شوهر مناسب کنی؟

متاسفانه جرات جدا شدن ندارم. حمایت خانواده رو دارم اما شهامت ندارم. بهش گفتم اگه روزی که برادرم بیاد بی احترامی کنی با بچم میرم، تو وجودم هییییییچ دلبستگی بهش ندارم، تا همین جا هم حسابی جنگیدم، حسابی جنگیدم اما درست نشد. دیگه سپر انداختم

2801