2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عشق واقعی بله ولی دوس داشتن وپسندیدن زیاد شده 

جالبیش اینجاس وقتی عاشق میشی وقتی طرف مقابلت خیانت میکنه یاهرکاری میکنه ادم روح میشه سردوبی حس تظاهربه خوب بودن یادمیگیره سکوت کنه ولی همچنان عشقت توسینه حبس میمونه ولی کم نمیشه وبقیه هرچقدرم خوب باشن هیچوقت نمیتونن نظرتوجلب کنن فقط حس دوستانه یه یا...

جالبیش اینجاس وقتی عاشق میشی وقتی طرف مقابلت خیانت میکنه یاهرکاری میکنه ادم روح میشه سردوبی حس تظاهر ...

ادم یبارعاشق میشه بعدش دیگه دنبال کسی میگرده که شبیه اون باشه اخلاقی ظاهری هرچی ولی خیانت کنه فرق میکنه متنفرمیشه 

ادم یبارعاشق میشه بعدش دیگه دنبال کسی میگرده که شبیه اون باشه اخلاقی ظاهری هرچی ولی خیانت کنه فرق می ...

بله درسته کاملا موافقم امادرموردتنفرنمیدونم چون من عشقم به بدترین شکل دربدترین شرایط ترکم کردویه مدت بعدبایکی دیگه اوکی شدومن۷ماه تمام داغون شدم ازنظرروحی وجسمی ولی نمیدونم چراهیچوقت ازش متنفرنشدم باورم نشداینکاروکرده باشه یه روحم فقط تظاهربه خوب بودن میکنم سمتش دیگع نمیرم ولی....

شماخانوما احساسی ترین ولی منطقی بودن سودش بیشتره دیگه 

اره همینطوره ولی حفظ ظاهرمیکنیم الان اون توفضای مجازی منومیبینه فکرمیکنه من فراموشش کردم ونادیدش میگیرم عکس العملی نشون نمیدم وسمتش نمیرم ولی قلبادوسش دارم