2777
2789
عنوان

آبله مرغون😭

1953 بازدید | 20 پست

بچه ها آجیم کل بدنش خیلی میخاره و قرمززززز شده و لپاش خیلی قرمزه 

رفت بیمارستان بهش گفتم شاید شایددددد آبله مرغان هست و پماد و شربت داد 

حالا واقعا چیه؟چکار بکنه؟

سلام خاکشیر مصرف کنه خنکی خیار هندونه دوغ و از گرمی جات مث عسل گردو آجیل شیرینی جات بپرهیزه آب فراوان بخوره به جوشاش دست نزنه یسری پماد و ازینجور چیزا میده استفاده کنه حمام زیاد بره 

رابرت من این زندگیو دوست ندارم شبیه ... 💔🚬 اما افسوس تورو خواستن دیگه دیره دیگه دیره 💔به من نگو دوست دارم که باورم نمیشه💔 موند به قلبم حسرتش بدست بیارمت ولی عشق همینی هست که هست بخوام نخوام ندارمت این همه گذشت و باز تازه موند برام غمت ای کاش میشد برم عقب ای کاش ندیده بودمت

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مرسی ممکنه این علایم که گفتم آبله مرغان باشه؟

نمیدونم تاول قرمز هست؟ من خودم تاولام خارش نداشت و اول فکر کردم جوشه

رابرت من این زندگیو دوست ندارم شبیه ... 💔🚬 اما افسوس تورو خواستن دیگه دیره دیگه دیره 💔به من نگو دوست دارم که باورم نمیشه💔 موند به قلبم حسرتش بدست بیارمت ولی عشق همینی هست که هست بخوام نخوام ندارمت این همه گذشت و باز تازه موند برام غمت ای کاش میشد برم عقب ای کاش ندیده بودمت

اصلا تاول و جوش نزده فقط قرمز

نمیدونم والا سرخک نیست؟ یه دکتر دیگه ببرید حتما 

چندروز قبل علائم بی حالی تب و مریصی نداشته؟

هیچی هیچی

یه دکتر دیگه ببر اخه آبله اینجوری نیس