منم دقیقا سه چار روز پیش همین شدم یکدفعه. ولی انگار خیلی سنگین نیست..سبکه . سینه درد فقط یکم داره و تک توک سرفه. ابجوش عسل و کمی ابلیمو بخور
کوچک ترید ! از آن که مرا زیر و رو کنید ! حتی اگر هرآنچه که دارید، رو کنید! کوچک ترید از آن که بدانید، من کی ام، از "کوه ها" نام مرا پرس و جو کنید! . ای بادهای سرد و مخالف،" منم درخت "! باید که ریشه های مرا جستجو کنید ! ای بادهای سرد و مخالف؛ من ایستاده ام!! این سینه ام ! که خنجرتان را فرو کنید.! بر من مباد ، تیغ شما زخمی ام کند؛ شاید به خواب ، مرگ مرا آرزو کنید.......
یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...
ببین دو گرم آویشن با آب جوش بزار پنج دقیقه بجوشه بعد از رو اجاق بردار یه کم عسل بریز یه ق چ کافیه بعد از دما افتاد بزار فریزر یخ بزنه بعد بیار تکه تکه کن در طول روز چند بار بخور هم گلو درد هم سرفه رو درمان میکنه من خودم از این ویروس گرفتم دکتر نرفتم این کارو کردم دو روزه خوب شدم
به قول مولانا: نه تو آنی که همانی...نه من آنم که تو دانی ✌🏻
خیلی عجیبتر اینکه هیچجا نرفتم تو ابن هفته فقط پنجره های اتاق باز بودن. معلوم نیست واقعا چی تو هواست..امروزم که اصفهان ماشالا آسمونش صد تا خط افتاده بود. معلومم نیست چی دارن تزریق میکنن تو هوا
کوچک ترید ! از آن که مرا زیر و رو کنید ! حتی اگر هرآنچه که دارید، رو کنید! کوچک ترید از آن که بدانید، من کی ام، از "کوه ها" نام مرا پرس و جو کنید! . ای بادهای سرد و مخالف،" منم درخت "! باید که ریشه های مرا جستجو کنید ! ای بادهای سرد و مخالف؛ من ایستاده ام!! این سینه ام ! که خنجرتان را فرو کنید.! بر من مباد ، تیغ شما زخمی ام کند؛ شاید به خواب ، مرگ مرا آرزو کنید.......
تنها راه چاره ات اینکه آمپول بزنی وگرنه اون گلو درد میکشه تو رو من کشیدم قبلا آمپول زدم سریع خ ...
عه شما همونی که خواهرت بی خبر رفت آلمان. ازش چخبر ؟؟