2777
2789
عنوان

نخندیدا😐راه حل بدید برای رشد مو

825 بازدید | 44 پست

موهامو اغفال شدم کوتاع کوتاه کردم🥲پشیمونمممم مث 

چییییی

لطفا یه راه حل بگید تا دوسال دوبارع بیاد تا کمرم تروخداااااا

چیکار کنم

چقد پشیمونی تلخهههه

برای سلامتیم دعا کنید لطفا💚🍃

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راستش بخوای منم  همین الان مثل تو موهام خیلی کوتاه کردم ولی خوشگل شدم تصمیم گرفتم چتری هامم کوتاه کنم یه زره خیلی کوتاه شد🙂🙂

سلام خوبی شما تویی که اومدی امضام بخونی برام دعا کن که چیزی که میخوام بدست بیارم چیزی نمیخوام ترک کنم دعا کنی برام هاا چون امضام خوندی یوهاهاها

تا دو سال فقط باید به جای سبزه عید موهاتو بهم گره بزنی تا که تا کمرت بیان😂.

اگه از ظاهر کسی ایراد گرفتم/ بهش توهین کردم/ سلیقه‌شو زیر سوال بردم و... به خاطر اینه که خودش چنین چیزی خواسته. وقتی تاپیک می‌زنید یعنی : لطفا نظر خودتون رو بیان کنید. این یعنی هر نظری باشه می‌پذیرم. اگر غیر از اینه لطفا توی توضیحات ذکر کنید که فقط هر چی میگید رو تایید کنم.

حالا چرا انقدر ناراحتی ؟ ریزشم میگیریا چه بخوای چه نخوای بازم بلند میشه الان که مدل جدید زدی حالشو ببر برای تنوع خوبه 

غنچه با دل گرفته گفت: زندگی  ...  زندگی لب ز خنده بستن است   گوشه ای درون خود نشستن است  ...  گل به خنده گفت: زندگی شکفتن است   با زبان سبز راز گفتن است ...  گفتگوی غنچه و گل از درون باغچه باز هم به گوش میرسد...  تو چه فکر میکنی   کدام یک درست گفته اند   من فکر میکنم گل به راز زندگی اشاره کرده است   هرچه باشد او گل است  ...  گل یکی دو پیرهن بیشتر ز غنچه پاره کرده است   "قیصر امین پور"