2777
2789

مامانم در جریان رابطمون بود چند باری هم از نزدیک دیده بودش با مامانم گهگاهی. حرف میزد درمورد من اینا یکم جدی بود رابطمون 

یهو عوض شد رفت سمت رل سابقش بعد با اون بود ب من زنگ میزد پیام میداد دوباره تنها شد ب مامانم پیشنهاد دوستی داد مامانم گفت شاخ در آوردم 😳 دارن چکار میکنن اینا وای اصلا باورم نمیشه چقد لاشی و حرومزاده تو جامعسس

این بنده خدا مشکل روانی داره کویا

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پرهایم

تهش قراره بمیریم. پس بذار از زندگی کردن نترسیم.ها؟ ریسک کنیم.بدویم.برونیم.گریه کنیم.بخوریم زمین.گم بشیم.موزیکامونو گوش بدیم.کتاب بخونیم.فیلم ببینیم.سفر کنیم.مشت بخوریم.جریمه بشیم.چک بخوریم.بخندیم... .         زندگی کنیم . 🤍⛓️.              
بگو بیاد خاستگاری این رل زدنا فایده ای نداره

به مامانش درخواست دوستی داده، بعد این بگ بیا خاستگاری؟

شب ها وقتی دستان کوچکت را در دستانم قرار میدهی و با نوازش مادرانه انگشتانم به خواب میروی،با خودم فکر میکنم...دیگر چه کسی در طول عمرت انقدر عاشقانه و بدون چشم داشت برای آرامشت تلاش میکند... بعد از این روزهای کودکی، دیگر چه کسی توی خواب محو تماشایت میشود و به رویت لبخند میزند تا آسوده بخوابی؟و من چقدر دیر میفهمم عظمت عشق مادرم را. و تو هیچ وقت نمیفهمی! هیچ وقت حجم احساس مرا درک نخواهی کرد! تو دختر نیستی! تو هیچ وقت مادر نمیشوی
بگو بیاد خاستگاری این رل زدنا فایده ای نداره

میگه به مادرم پیشنهاد داده این پسر اصلا به درد میخوره واسه ازدواج؟ 

خانوم و آقای عزیز به❌هیچ عنوان❌درخواست دوستی ندین هیچ تمایلی به دوست شدن با کسی اینجا ندارم علاوه بر رد دوستی توی اعلانات هم پاک میکنم. اگه جوابت رو نمیدم حوصله بحث کردن با آدم های بیکار و توهمی رو ندارم.

ناموس کجا رفته ؟ 

عاشق نجوم و ماورام / خوفناک تر از ماورا و طبیعت نداریم ، چرا ؟ چون ماورا رو ذهن ما رقم میزنه / یک روز همه راز ها باید فاش بشه ، دنیا یه پشت پرده داره 🚶🏻‍♀️🍂 اعداد بزرگترین نشونه ها هستن و عجیب ترین کد ها ...‌ ساعت رند ، عدد 7 و هر دم و بازدم ... 
میگه به مادرم پیشنهاد داده این پسر اصلا به درد میخوره واسه ازدواج؟ 

عزیزم اشتباه خوندم

یه لحظه مامانم اومد تو اتاق کارم داشت حواسم پرت شد

فکر کردم به مامان استارتر رفته گفته خاطر اسیو میخواد

من دخترِ ایرانم✨
2790
2778
2791
2779
2792