2777
2789

سلام دوستان.پنج شنبه سالگرد پدرم هست و ماه رمضان بعضی از اقوام میگن بخاطر ماه رمضان نباید پذیرایی کرد حتی سر قبر هم حلوا اینا نباید باشه 

بنظر شما باید چکار کنیم آخه مگه میشه بدون هیچ پذیرایی 

به یاد خندهای پدرم گریه میکنم 🥹هیچ وقت لحظه جون دادنت که مرا بوسیدی فراموش نمیکنم 😔به یاد بهترین پدر دنیا فاتحه صلوات 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه توی اعلامیه بنویسید پذیرایی مثلا خونتون یا مسجد برای افطار که دیگه تا قبل افطار نخواید حلوا اینا پخش کنید حالا یه سریا بعد سر خاک تا قبل افطار میان خونتون یا دیگه نمیان برا پذیرایی

خدارحمتشون کنه  پک پذیرایی درست کنین بدین دستشون میبرن خونشون دیگه شب بخورن بدون پذیرایی که زش ...

ممنون گلم اره منم میگم خیلی زشته .بعد دیگه سر قبر چیزی نداریم فقط پک 

به یاد خندهای پدرم گریه میکنم 🥹هیچ وقت لحظه جون دادنت که مرا بوسیدی فراموش نمیکنم 😔به یاد بهترین پدر دنیا فاتحه صلوات 

پک یا توی جعبه یا توی این کیپ زیپ های مراسمی 

کیک و آبمیوه سیب یا پرتقال و حلوا و خرما راحت میتونن ببرن منزل 

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
میشه توی اعلامیه بنویسید پذیرایی مثلا خونتون یا مسجد برای افطار که دیگه تا قبل افطار نخواید حلوا این ...

خوب اینجوری مهمان راه دور شاید تشنه‌ شد 

ماکه وقت مادربزرگم پذیرایی کردیم اقایون بعضیاشون میخوردن 😅

اره میخورن مردم دیگه مثل قبل روزه نمیگیرن 

خب دیگه وقتی ماه رمضونه باید خودشون یه فکری کنن شما هم تو اون حمع دوباره بیان کنید به خاطر ماه رمضون ...

مرسی گلم 

روح شون قرین رحمت.

استارتر من در جریان تاپیکات هستم!

اگر دوست داشتین جواب بدین

برای سالگرد پدرتون،

همسرت هم میاد؟

یا خودت با خانواده ات(مادر-خواهر-برادر)میری سرخاک.؟!

با همسرتون رابطه ت بهتر شده؟؟

دیگه از اون خانمه،حرف میزنه یا نه