2821
2789
بهش بگو عرضه درس خوندن دارم اگه هی بهم گیر ندی شوهر کن شوهر کن تو یه مدت چیزی نگو بعد خودت میبینی عر ...

ووالا از عمرم نشستم درس خوندم حتی توعید که همه خوش میگذورن من مبخونم 

تروخدا یه کاری کن تاپیک شخصیم پاک شه برم از نی نی سایت

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

فقط به نظرم مستقل شو تا خانوادت بدبختت نکردن

حالا نمیخواد بری خونه مجردی زندگی کنی معلومه نمیشه فعلا شروع کنی بری سرکار یکم دستتم تو جیب خودت باشه

اگه اجازه نمیدن خیلی بده تنها راه نجاتت درسه کتاباتو باید ببوسی و بخونی خوب بخون یه دانشگاه خوب بری میری خوابگاه دور از خانواده راحت دیگم اونموقع سن قانونی داری نمیتونن چیزی بگن یه کار دانشجویی هم پیدا میکنی

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

ووالا از عمرم نشستم درس خوندم حتی توعید که همه خوش میگذورن من مبخونم 

آفرین واقعا درست خوبه؟ 

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

آفرین واقعا درست خوبه؟ 

اره ولی چ فایده داره  به قول مامانم  عروس خالت عرضش بیشتره چون 14سالگی ازدواج کردخ

فقط به نظرم مستقل شو تا خانوادت بدبختت نکردن حالا نمیخواد بری خونه مجردی زندگی کنی معلومه نمیشه فعل ...

اگه نیاین دنبالم اگه نزارن من تنها باشم 

اره ولی چ فایده داره  به قول مامانم  عروس خالت عرضش بیشتره چون 14سالگی ازدواج کردخ

ولش کن حرفاشو تو که میدونی حرفش چرته ازدواج مگه شاخ غول شکوندنه تو برای خودت درس میخونی آینده خودتو رقم میزنی ببین تورو بدن به یه مرد بدردنخور که صبح تا شب بزنه تو سرت و تو هم کاراشو بکنی یا اینکه بری برای خودت کسی بشی یه زندگی خوب با کسی که دوسش داری تشکیل بدی واقعا هیچ فرقی به حال اونا نمیکنه فقط و فقط اول و آخرش خوب یا بدش به تو میرسه

اگه نیاین دنبالم اگه نزارن من تنها باشم 

نترس چیزی نمیشه بعدم کمتر از خودت ضعف نشون بده یبار بخاطر خودت و زندگیت جلوشون وایسی هیچی نمیشه اونا کاری نمیتونن بکنن دیگه ۱۸ سالگی سن مستقل شدنه

ولش کن حرفاشو تو که میدونی حرفش چرته ازدواج مگه شاخ غول شکوندنه تو برای خودت درس میخونی آینده خودتو ...

یه جورری از عروس خالم جلوم تعریف میکنه.....  

انگار هنرکرده 

انگاری که خونه ماشین پسرخالمو زفته خودم براش خریده نه 

معلومه که پسرخالم خودش تلاش کرده 

مادرش ارزشی برایش نداشت 

وقتی تا کلاس چهارم دنبستان بیشتر نخونده 

حتی درستم نمیتونه تایپ کنه 

بعدش ازمن عرضه بیشتری داره 

نه تنها مامانم بلکه خالم همه میگن خوبه 

دلم میخاد بگم بهشون اگه عرضه دارید بگبد عروستون ادامه تحصیل بده بره پزشکی بخونه  ببینم میتونه یه صفحه  از کتاب های تجربی بخونه

نترس چیزی نمیشه بعدم کمتر از خودت ضعف نشون بده یبار بخاطر خودت و زندگیت جلوشون وایسی هیچی نمیشه اونا ...

امیدوارم نتیجه بده

یه جورری از عروس خالم جلوم تعریف میکنه.....   انگار هنرکرده  انگاری که خونه ماشین پسرخال ...

واقعا تجربی و مخصوصا پزشکی خیلی خیلی سخته ولش کن هرچقدرم بگی نمیفهمن اصلا درست نیست کسی که چیزیو نمیفهمه باهاش بحث کنی منطق اونا میگن هرکی شوهر کرد یعنی خیلی هنر کرده

تو ام دکتر میشی به یه جایی میرسی ازدواج هم یه زمانی با کسی که دوسش داری میکنی بعددد اونوقت بهشون بگو حالا مقایسه کن ببینم چی میگی حالا کی بهتره منی که درس خوندم دکتر شدم زندگیمم تشکیل دادم ولی اون هنری جز شوهر کردن نداشت سواد هم نداره 

واقعا تجربی و مخصوصا پزشکی خیلی خیلی سخته ولش کن هرچقدرم بگی نمیفهمن اصلا درست نیست کسی که چیزیو نمی ...

ااینو نگفتم که انسانی اسونه اونم سخته ولی کسی کع سواد نداره هنری نکرده جالبه همه دخترای فتمیل دذس نمیخونن و ازدواج میکنن چرا؟  داستیم تو فامیل دختر 10ساله رو شوهر دادم 

ااینو نگفتم که انسانی اسونه اونم سخته ولی کسی کع سواد نداره هنری نکرده جالبه همه دخترای فتمیل دذس نم ...

آره میدونم

مهم نیست اونا دیگه ذهنشون محدوده بیشتر از این از زندگی نمیخوان

2790
2823
2791
2779
2792