2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه شماها چجوری ازدواج مبکنید مگه متتظر خاستگار نیستین من حتی دوست پسرم ندارم

ازدواج مگه الکیه چهارنفر بیان ببینیم کدوم بهتره مگه قراره چیزی بفروشی یا قرارداد ببندی ازدواج یعنی زندگی اصلی باید با کسی ازدواج کنی که عاشقش باشی

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

ازدواج مگه الکیه چهارنفر بیان ببینیم کدوم بهتره مگه قراره چیزی بفروشی یا قرارداد ببندی ازدواج یعنی ز ...

ااگه عاشق بشم که حق ندارم باهاش ازدواج کنم 

والا مامانم میگه همین جوری عروسی کن فقط زودتر سوهر کن 

عروسی سنتی لگیر سنتی ازدواج کن 

تروخدا یه کاری کن تاپیک شخصیم پاک شه برم از نی نی سایت

متاسفم ولی مادرم اینو میگه چون اکثرا دخترا  فامیل زیر 15سال با دویت پسراشونعروسی کردن

احتمال داره تو فرهنگی دارید زندگی می کنید که میگند دختر باید زود ازدواج کنه و دیگه مسئله های دیگه رو نمی بینند درسته؟ 

اگر این طور هست مادرتون طبق این فرهنگ رشد کرده متاسفانه 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

ااگه عاشق بشم که حق ندارم باهاش ازدواج کنم  والا مامانم میگه همین جوری عروسی کن فقط زودتر سوهر ...

گوش نده مگه دیوونه ای مگه میخوای خودتو بدبخت کنی اصلا بهش بگو فعلا درگیر درسمم بعدش چشم بزار درسمو بخونم

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

مامانم میگه اگه ازدواج نکنی یعنی بی عرضه ای و حتی عرضه درس خوندن نداری  شوهز کنی یعنی عرضه همچ ...

خیلی دلم میخواست بهش بگی تو که شوهر کردی چی شدی مثلا 😂 ولی خب نمیشه 

حقیقتش من اصلا برام مهم نیست که تا الان ازدواج نکردم 

چون باورم میگه بخت، سن نمی شناسه هرکسی سن بخت خودش ازدواج می کنه 

حتی یکی از همه هام سن بالای 50 ازدواج کرد 

زمانی که به دوست هام می گفتم عمه م تو این سن ازدواج کرده تعجب می کردند 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

احتمال داره تو فرهنگی دارید زندگی می کنید که میگند دختر باید زود ازدواج کنه و دیگه مسئله های دیگه رو ...

همینه دیقا

تروخدا یه کاری کن تاپیک شخصیم پاک شه برم از نی نی سایت

مامانم میگه اگه ازدواج نکنی یعنی بی عرضه ای و حتی عرضه درس خوندن نداری  شوهز کنی یعنی عرضه همچ ...

بهش بگو عرضه درس خوندن دارم اگه هی بهم گیر ندی شوهر کن شوهر کن تو یه مدت چیزی نگو بعد خودت میبینی عرضه درس خوندن دارم یانه

ولی خب درستم خوب بخون

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز