ridanyzahraf مدیر عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 9474 عنوان بجه ها | مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 49 پست 17سالم وهنوز هیچ خاستگاری ندارم مامانم بهم میگه ترشیده چیکاز کنم تروخدا یه کاری کن تاپیک شخصیم پاک شه برم از نی نی سایت 1402/12/19 | 10:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ridanyzahraf مدیر استارتر عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 9474 خخخ توعم دوست داری برو دوست پسر پیدا کن فقط چشم بازارو کور نکنی والا به قول مامانم عرضشم ندارم تروخدا یه کاری کن تاپیک شخصیم پاک شه برم از نی نی سایت
ridanyzahraf مدیر استارتر عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 9474 بگو ترش دوست دارم 😂 والا 😂😂😂 تروخدا یه کاری کن تاپیک شخصیم پاک شه برم از نی نی سایت
نمیـدوونم_چی_بزارمـ عضویت: 1402/09/17 تعداد پست: 19152 مگه شماها چجوری ازدواج مبکنید مگه متتظر خاستگار نیستین من حتی دوست پسرم ندارم ازدواج مگه الکیه چهارنفر بیان ببینیم کدوم بهتره مگه قراره چیزی بفروشی یا قرارداد ببندی ازدواج یعنی زندگی اصلی باید با کسی ازدواج کنی که عاشقش باشی #حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲
ridanyzahraf مدیر استارتر عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 9474 ازدواج مگه الکیه چهارنفر بیان ببینیم کدوم بهتره مگه قراره چیزی بفروشی یا قرارداد ببندی ازدواج یعنی ز ... ااگه عاشق بشم که حق ندارم باهاش ازدواج کنم والا مامانم میگه همین جوری عروسی کن فقط زودتر سوهر کن عروسی سنتی لگیر سنتی ازدواج کن تروخدا یه کاری کن تاپیک شخصیم پاک شه برم از نی نی سایت
نمیـدوونم_چی_بزارمـ عضویت: 1402/09/17 تعداد پست: 19152 حالا درستو بخون به یه جایی برسی بعد ازدواج زوده حالا #حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲
ridanyzahraf مدیر استارتر عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 9474 حالا درستو بخون به یه جایی برسی بعد ازدواج زوده حالا هعیییی مادرم خستم کرده تروخدا یه کاری کن تاپیک شخصیم پاک شه برم از نی نی سایت
فاقد_نام_مستعار عضویت: 1401/12/24 تعداد پست: 26629 متاسفم ولی مادرم اینو میگه چون اکثرا دخترا فامیل زیر 15سال با دویت پسراشونعروسی کردن احتمال داره تو فرهنگی دارید زندگی می کنید که میگند دختر باید زود ازدواج کنه و دیگه مسئله های دیگه رو نمی بینند درسته؟ اگر این طور هست مادرتون طبق این فرهنگ رشد کرده متاسفانه نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈
باران7777777777 عضویت: 1402/10/02 تعداد پست: 5892 میفهممت کاملا به نام حضور آنکه هستم ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨
نمیـدوونم_چی_بزارمـ عضویت: 1402/09/17 تعداد پست: 19152 ااگه عاشق بشم که حق ندارم باهاش ازدواج کنم والا مامانم میگه همین جوری عروسی کن فقط زودتر سوهر ... گوش نده مگه دیوونه ای مگه میخوای خودتو بدبخت کنی اصلا بهش بگو فعلا درگیر درسمم بعدش چشم بزار درسمو بخونم #حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲
ماهک1369 عضویت: 1402/12/02 تعداد پست: 861 مامانم میگه اگه ازدواج نکنی یعنی بی عرضه ای و حتی عرضه درس خوندن نداری شوهز کنی یعنی عرضه همچ ... وای چه طرز فکری بنظر من برو سر کار خوتا مشغول کن ایندتم ساخته میشه
نمیـدوونم_چی_بزارمـ عضویت: 1402/09/17 تعداد پست: 19152 مامانم میگه اگه ازدواج نکنی یعنی بی عرضه ای و حتی عرضه درس خوندن نداری شوهز کنی یعنی عرضه همچ ... خیلی دلم میخواست بهش بگی تو که شوهر کردی چی شدی مثلا 😂 ولی خب نمیشه #حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲
فاقد_نام_مستعار عضویت: 1401/12/24 تعداد پست: 26629 حقیقتش من اصلا برام مهم نیست که تا الان ازدواج نکردم چون باورم میگه بخت، سن نمی شناسه هرکسی سن بخت خودش ازدواج می کنه حتی یکی از همه هام سن بالای 50 ازدواج کرد زمانی که به دوست هام می گفتم عمه م تو این سن ازدواج کرده تعجب می کردند نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈
ridanyzahraf مدیر استارتر عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 9474 احتمال داره تو فرهنگی دارید زندگی می کنید که میگند دختر باید زود ازدواج کنه و دیگه مسئله های دیگه رو ... همینه دیقا تروخدا یه کاری کن تاپیک شخصیم پاک شه برم از نی نی سایت
نمیـدوونم_چی_بزارمـ عضویت: 1402/09/17 تعداد پست: 19152 مامانم میگه اگه ازدواج نکنی یعنی بی عرضه ای و حتی عرضه درس خوندن نداری شوهز کنی یعنی عرضه همچ ... بهش بگو عرضه درس خوندن دارم اگه هی بهم گیر ندی شوهر کن شوهر کن تو یه مدت چیزی نگو بعد خودت میبینی عرضه درس خوندن دارم یانهولی خب درستم خوب بخون #حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲