2821
2789
عنوان

عیدی همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 818 بازدید | 55 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اصلا به هیچ عنوان این مسائل رو جلو همکارات بازگو نکن و باهاشون مشورت نکن..........بعید نیست از حسادت ...

بخدا دوست ندارم بگم،خودشون هر مناسبتی میشه میپرسن منم میگم بزرگ ترن بی احترامی میشه بی محلی کنم جواب ندم

منو ممد یه تیمیم بدون هم یَتیمیم🤝🏻🗿😘هربژی کورد🦁💚

چقد رها کردی رابطتتو ک‌میزاری هر کسی بهش نفوذ کنه و نظر بده 

رهانکردم واقعا ،سرکارم هر مناسبتی میشه ازم سوال میپرسن چی خریده چی میخری واسش،منم گفتم میخام عیدی بخرم ،همشون جبهه گرفتن گفتن نخریییی،بخدااهمیتی ندارع حرفشون

تو بله برون همسرم نشست کنارم  گفت کفش میخوام  برا خواهرم که تعریف کردم گفت چه پرروه مح ...

ارع منم همینو میگم اتفاقا ب همکارام گفتم طرف واسه دوست پسرش میخره ،همشون بروم میخندیدن،ولی من اهمیت نمیدم میخرم 

ارع منم همینو میگم اتفاقا ب همکارام گفتم طرف واسه دوست پسرش میخره ،همشون بروم میخندیدن،ولی من اهمیت ...

اصلا کادو دادن که ببینی طرف استفاده می کنه خیلی حس لذت بخشی میده

تازه من خیلی حسابگر و اقتصادی م 

یعنی پول برام باارزش ه

ولی هدیه خوب میدم و از خوشحالی و رضایت طرف خوشنود م

به اونا چه؟ چرا همکارات باید واست تصمیم بگیرن؟

اونا تصمیم نمیگرن،هرمناسبتی میشه دخالت میکنن چی میخری چی خریده واقعاگوش نمیدم بخدا

اینفدازجزئیات زندگیتون به دیگران چیزی نگین نه خوبش نه بدش آدم حسودپنهان زیاده اویزگوشتون کنین لطفا ک ...

واقعا اونا همش ازمن سوال میکنن هر مناسبتی بخداا اهمیتی ندارع واسم

اصلا کادو دادن که ببینی طرف استفاده می کنه خیلی حس لذت بخشی میده تازه من خیلی حسابگر و اقتصادی م&nb ...

واقعا منم عاشق هدیه دادن اونم ب کسی ک دوسش داری هستم ،اما چون ب خونوادمم کمک میکنم این روزا ک خرج زیاده ی مقداربیشتر حساب گرشدم