2777
2789

من داشتم صبحونه تخم مرغ درست میکردم براش ی کوچولو زیرش سوخت و بو گرفت شوهرم بدش میاد گفت تو هیچی بلد نیستی و فقط بلدی بخوری و بخوابی فک کرده من تو کل روز هیچ کاری نمیکنم من ی پسربچه ۱۰ماهه دارم با کلی کارای خونه که هرروز روز از نو روزی از نو کلی بعدش معذرت خواهی کرد و گفت عصبی شدم یچی گفتم ولی من ته دلم خیلی ناراحت شدم اصن حرف نزدم باهاش ،اینم بگم دستپختم خیلی خوبه حواسم ی لحظه پرت شد اینجوری شد 😒😞

‏علم بهتر است یا ثروت ؟‏هیچکدوم، یه دلِ خوش، یه خیالِ راحت، یه زندگیِ ساده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی عذرخواهی میکنه ببخشش.

ولی به نظرم بعدا باهاش صحبت کن درباره ی سختی کار خونه و بچه داری، توی فضای اروم البته صحبت کن. 

فقط 33 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🤍

اشکال نداره بدل نگیر وقتی ازت عذرخواهی کرده. 

اما لازمه گاهی کارایی که میکنی رو لیست کنی، یا یسری کارارو جلو خودش انجام بدی که بدونه کار یه زن خونه دار و بچه دار فقط خوردنو خوابیدن نیست. 

متاسفانه مردای ایرانی ته ذهنشون همینه. اکثر خانوما همینو میگن.

بابا جونم خواهرمم اومد پیشت خیلی مواظبش باش 🫂جون عزیز خودت تنهاش نزار ما که تلاشامون بی نتیجه موندو خدایی نبود که کمکمون کنه. اما تو مهربونی، تو پدری، تو بچه هاتو دوست داری بغلش کن تا جای درداش خوب بشه و آروم بگیره.... فقط دعا کن زودتر بیام پیشتون 🥀🥀
عب نداره خیلی سخت نگیر کارای خونه رو نکن ک بفهمه بلدی یا ن  میگعتی خودت بلدی خودت بپز

گفتم خودش بعدش درست کرد خورد رفت سرکار ،ولی از این دلم گرفت که گفت مگه چیکار می‌کنی تو خونه 😑والا کار خونه از صدتا کار بیرون سخت تره بنظرم من حاضرم بیرون کار کنم ولی کار خونه تمومی نداره

بنده خدا از عصبانیت یه چیزی گفته به دل نگیر

شوهرم همیشه بهم میگه تنبل با اینکه کلی کار می کنم 

مهم اینه خودم می دونم که تنبل نیستم

ولی هر وقت غذای خوشمزه می پزم باهاش قهر میکنم که بهم گفته تنبل وخودش برای شکمش یه کم مجبوری معذرت خواهی مصلحتی می کنه وفرداش باز همون حرفاش ادامه داره من که ازین گوش اون گوش دروازه اهمیت نمی دم بزار هرچی میگه بگه

یکم خودش خواهرش اخلاقشون اینه که عیب جو ونکته گیرن منکه عادت کردم

وقتی عذرخواهی میکنه ببخشش. ولی به نظرم بعدا باهاش صحبت کن درباره ی سختی کار خونه و بچه داری، توی فض ...

باشه 😞انقد ناراحت شدم گفتم یعنی این چندروز که من این همه خونی تکونی کردم با ی بچه کوچیک این ندیده چقد خسته شدم چجوری بچه رو میخوابونم به کارام میرسم براش شام و ناهار درست میکنم 

شب ها براش نوبت بيدار موندن با بچه نوزادتون تعريف كن بعد كه بچه رو نتونست آروم كنه بهش بتوپ

هرگز تو بچه داری بهم کمک نکرده و نمیکنه مگه اینکه بغلش کنه فقط 

شوهرمن همیشه میگه کاری شمازن هامیکنین پیرزن حامله هم انجام میده خیلی حرف مردهاروجدی نگیربزن دهنش همونجاتمام دیگه بهش فکرم نکن بیکاری خودت وحرص بدی حیف نیست دوروزدنیاروجدی نگیرخیلی، ازخوبیاش لذت ببر