2777
2789
عنوان

دختره ی....😒😡

| مشاهده متن کامل بحث + 417 بازدید | 20 پست
تو نظر خودتو قرص و محکم  بنویس ، بعدم‌دیگه هیچ پیامی رو جواب نده ،مخصوصا اگه از طرف اون هس مثل ...

میگه چرا واسه همه ت*ز میدی! گفتم آخه من کی تو کار کسی دخالت کردم یه سوال پرسیدم فقط! خیلی بی ادب و بد دهنه هر حرفی رو دانشگاه می زنه! 

که با این درد اگر در بند درمانند، درمانند   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر چی بهش میگم کلاسمون ترکیبی از دانشجوهای چند رشتس از ترم های مختلف نمیشه هماهنگ کرد بچه ها غیبت دا ...

این یک بار که درسش حذف شد حساب کار دستش میاد 

و چندبار که ضربه بخوره یا افسردگی می گیره یا خودش رو اصلاح می کنه 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

ارشادشکن

خودش مشاوره می خونه دور از جون شما نمی فهمه کلی آدم با کلی دیدگاه وجود داره. از من کاری بر نمیاد ، نمی خواستم این ترم باهاش همکلاس باشم متاسفانه دانشگاه حق انتخاب بهمون نداد فقط یک استاد برای هر درس معرفی کرد چون یک گروهیم

عزیزم برو باهاش دوست شو چاره ای نیست

نه این اصلا در شأن من نیست نه لباس پوشیدنش نه حرف زدنش ، مودی هم هست یه روز خوبه یه روز می زنه به سیم آخر ، خوشحالم که دیگه نمی بینمش تا پس از عید