2777
2789
عنوان

دختره ی....😒😡

417 بازدید | 20 پست

دانشجو هستم. یه دختری تو کلاسمون هست این از ترم یک تا الان روی من حساس شده نمی دونم چرا سایه منو با تیر می زنه.  هیچوقت هم اعصاب درست و حسابی نداره. من روی نظم حساسم و وقتم خیلی برایم با ارزشه اما ایشون نه! می خواد همیشه کنسل کنه ، بپیچونه و... و توقع داره دیگران هم باهاش همراهی کنند.میگه مگه اینجا دبستانه که انقدر پیگیری و حرص درس رو می زنی( خیر سرمون اومدیم دانشگاه کلی هزینه می کنیم). کلاس نرفتن یک بار دو بار مزه میده نه اینکه به کل تعطیل کنیم. منتظره من یه پیام تو گروه کلاسی بذارم ( با هر موضوعی) رگباری پیام میده و بحث می کنه و یه جوری جلوه میده انگار من باهاش دعوا دارم اون بی تقصیره! همه ی حرف هاش هم پر از طعنه و کنایه س توقع داره کسی جوابش رو نده، دیشب یه نظرسنجی گذاشتم تو گروه گفتم فردا پس فردذ بریم سر کلاس با نه یه قشقرقی راه انداخت!! من آروم و مودبانه جواب میدم اون یه دری*ده بازی در میاره که نگو! خب دید بچه ها نسبت به من عوض میشه. از اونهاست که میگه من درست میگم حرف حرف منه! از گروه ترک کرد میگه تو بچه ای کاش بزرگ بشی ، یکی از بچه ها عضوش کرد برگشته میگه کاش عضوم نمی کردی حالم داره بهم می خوره! دوستاش هم بدتر از خودش میگن کاش شعور داشتی و از فردا هر کسی بحث کنه ریمو میشه.⁦⁦  (⁠●⁠_⁠_⁠●⁠)⁩

من چطور باهاش رفتار کنم؟ 

که با این درد اگر در بند درمانند، درمانند   
خب بحث نکن نظرتو بیان کن توام بعد ببین بقیه چیمیگن 

من بحث نمی کنم اون رگباری پیام میده! میگم میام سر کلاس یه جور تابش میده میگم نمیام یجور دیگه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این چه عقده ای دیگه..خاک برسر..هیچی اهمیت نده حرفتو بزن بعدش دیگه جواب هیچ حرفی از اون یا پیامشو نده بزار بسوزه.دهن به دهنش بزاری فک می‌کنه چه خری.

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

کم محلش کن و فکر کن وجود نداره 

و عزیزم اگر زمان شما هم این قانون وجود داشته باشه که با سه چهار بار غیبت درسش حذف میشه خودش اون درس رو از دست میده و مجبوره ترم بعد دوباره بگذرونه 

یا بعد از دو سه بار مردودی اخراج میشه، خودش ضرر می کنه

مگر این که پارتی کلفتی داشته باشه که بتونه همین طوری دانشگاه ادامه بده که اگر این هم باشه بعدا میشه خاری تو جامعه، جامعه حذفش می کنه 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

اصلن بهش محل نده.حتی جواب پیامهاشم نده.

اصلن انگار ندیدی پیامهاشو.اینجوری چند باری میسوزه

دیگه میشینه سرجاش

بعضی ها فکر میکنن اینجوری بیشتر دیده میشن 

همش ساز مخالف میزنن.

ماهم از اینجور ادمها زمان دانشجویی داشتیم!

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

تو نظر خودتو قرص و محکم  بنویس ، بعدم‌دیگه هیچ پیامی رو جواب نده ،مخصوصا اگه از طرف اون هس

مثلا بنویس دوستان عزیز من من کلاس ...... ساعت ...... شرکت میکنم چون نکته هاش واسم مهمه .

دیگه هم هیچی نگو اگه میتونی دیر تر پیامها رو بخون یا اصن سین نکن

.
کم محلش کن و فکر کن وجود نداره  و عزیزم اگر زمان شما هم این قانون وجود داشته باشه که با سه ...

هر چی بهش میگم کلاسمون ترکیبی از دانشجوهای چند رشتس از ترم های مختلف نمیشه هماهنگ کرد بچه ها غیبت دارن باید بیان حذف میشن ما هم غیبت می خوریم ،  انگار نه انگار حرف حالیش نیست. میگه نه خب کلاس ما نباید بره