2777
2789
عنوان

واکسن هجده ماهگی

82 بازدید | 13 پست

سلام دوستان،چند تا نکته طبق تجربه خودم درمورد واکسن هجده ماهگی اینجا مینویسم شاید واسه کسایی که میخوان این واکسن رو به بچه هاشون بزنن مفید باشه

بزودی واکسن ۶ ماهگی داره پسرم درباره اونم بنویس

پسرم؛ بزرگ مردِ کوچکِ من...تو بهترین هدیه خدا و زیباترین ثمره ی عشق مایی، من و بابایی بی صبرانه منتظرِ گرفتن دستای کوچولوتیم👨‍👩‍👧 خدایا بزرگترین سرمایه های زندگیم؛ همسرم و کوچولومون رو همیشه به تو میسپارم مواظب عزیزترینام باش❤🥰

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

پسر من زیاد تب نکرد اما خیلی پاهاش درد میکرد، تا دو روز لنگ میزد موقع راه رفتن😕شب اولم که مثل نوزادا قنداقش کردم انقد پاهاش درد میکرد

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

اول اینکه این واکسن یه مقدار نسبت به بقیه واکسن ها سنگین تر هست و چون بچه دیگه راه میره درد پا بیشتر میشه و ممکنه تا چند روز یه مقدار سخت راه بره بچه پس جای نگرانی نیست.

دوم تب هست که طبق تجربه خودم دارم میگم، من واسه واکسن های قبلی استامینوفن ساده میدادم که با اینکه چهار ساعت یکبار میدادم باز بچه م یه مقدا تب می‌کرد و مجبور میشدم پاشویه کنم،اینبار استامینوفن پاراکید دادم  خیلی خیلی عالی بود اصلا تب نکرد

ولی درکل اینقدر که آدم رو از این واکسن میترسونن چیز نگران کننده ای نیست

دخترمن هجده ماهگیش پاهاش خیلی کم درد گرفت اونم بازی کرد بااین حال....من شب بهش استامینوفن ندادم تب کرد شدیدددد کلی گریه کردم بخاطر اشتباهم نمدونم چرا بعد واکسن گوشش عفونت هم کرد که الان پنج روز بهش دارو دادم

پسر من زیاد تب نکرد اما خیلی پاهاش درد میکرد، تا دو روز لنگ میزد موقع راه رفتن😕شب اولم که مثل نوزاد ...

اره چون تحرک دارن دردشون میگیره و چند روز بعد دائم نق میزنن باید درکشون کنیم 

چون اونجا مراحل رشد ثبت میشه و همیشگی هسن و اگر دور از جون بچه هامون مشکلی پیش اومد براشون میتونیم پیگیری کنیم طبق رشد قبلی شون،ولی پزشک ممکنه به هر دلیل پرونده رو گم کنه 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز