2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من مرغ رو جدا میپزم و خورشتش رو جدا 

موقع سرو خورش کف طرفم و مرغم روش 

سینه باشه بهتر و مجلسی تره 

🌥️من یه مشاورم،تو نی نی سایت بی هیچ چشم داشتی بهتون کمک میکنم (خانواده،تحصیل،آداب معاشرت و اعتماد به نفس ،و مهارت عزت نفس)🌿درس میخونم🍃طلبگی بازی با روح و روان نیست،فقط کمک میکنه تا دقیق تر و با دید بهتری دین اسلام رو بشناسی ✨📚 من یه ورزشکارم🥋و میدونم که قوی بودن برای من شعار نیست چون من تو سختی های زیادی به اینجا رسیدم. به جایی که عزت نفس و اعتماد به نفس خودمو تقویت کردم و انگیزه خودمو برای ادامه زیاد کردم :) وصبـربایدکرد🪂🐋

همون اول فیله مرغ با پیاز نگینی خوب سرخ میکنم، پیازش که طلایی شد اول گردو بعد چند دقیقه هم رب انار اضافه میکنم. ادویه هم فقط یه ذره فلفل سیاه و زردچونه میزنم.

آب میریزم رو حرارت کم میذارم جا بیفته

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘

باید گردوی رنده شده رو ۲ ساعت با آب بپزی و در حین پختش ۳ بار یخ بندازی توش تا شک بهش وارد بشه و روغنش دربیاد

بعد،پیاز تفت و مرغ تفت و این گردو رو بهش اضافه و ۲ ساعت بپزه و شکر و رب انار اضافه کن و نیم ساعت بجوشه

پیازو تفت میدم با سینه مرغ تیکه شده ادویه میزنم 

گردو رو جدا توی تابه تفت دادم به مرغا اضافه میکنم آب جوش میریزم میزارم ۲ ساعت بپزه

بعدش رب انار و شکر میزنم میزارم یکساعت دیگه بپزه

دستور جواد جوادی رو توی یوتیوب ببین

واسه شیرین شدنش شکر میزنی؟ شنیدم هویج و کدو حلوایی هم میزنن 

من چیزی اظافه نمیکنم چون معتقدم دیگه اسمش فسنجون نیست... اره عزیزم با یکم شکر ک طعم ملس رب انار بمونه. اگه موقعی باشه ضعف داشته باشم شیره میزنم