2777
2789
عنوان

فشارخون

2522 بازدید | 21 پست

سلام بچه ها یسوال دارم فشار خون عصبی و استرسی زیر نظر دکترای گیاهی بنظرتون درمان داره؟ من خیلی خیلی استرسی و عصبی هستم  و اینک تا یذره فشارم بره بالا انقد میترسم انقد بهم میریزم ک بدترم میره بالا دیابتی هم هستم ولی میگم کاش باز دیابت میگرفتم ولی درگیر فشار خون لعنتی نمی‌شدم تمام فکرم ذکرم شده سرچ در مورد فشار 

لطفا سوالمو جواب بدین توروخدا دلداریم بدین ولی ن دلداری الکی بهم بگین ک سکته نمیکنم و اتفاقی واسم نمیفته خخخ میدونم میخندیم ولی واقعا خرابه حالم روحیم افتضاح داغونه

اها اینم بگم اکو قلبم دادم نرمال نرمال بود همممه چی  هردفعه هم ک فشارم بالا رفته فورا درمانگاه بیمارستان رفتم یا دکترای شخصی رفتم اصلا میگن نیازی نیس قرص فشار بخوری حتی متخصص قلبم گفت نیازی نیس باید بری روانپزشک پ من چرا چند روز یبار اسیر سردرد گردن درد میشم بعد تا ی آرامبخش دوز 10 میخورم عین آب رو آتیشه 

اگ منم ی قرص فشار دوز پایین داشتم خوب بود هرشب میخوردم ولی آخه چرا بهم نمیدن چندین جا دکتررفتما نمیدن ک نمیدن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب  راهنمایی  ات  کردند  من  هم  لایک  کن  

من  هم  فشارم  بالاست  و با  استرس  بیچاره  میشم  پریشب نشد  بخوابم   از  بس  حالم  بد  شد  لیمو  ترش  و اینها  خوردم بهتر شدم ... 

نترس  سکته  نمیکنی  مامان  بزرگم  فشار  داشت  تا  بالا ۸۰  عمر  کرد 

خوب  راهنمایی  ات  کردند  من  هم  لایک  کن   من  هم &n ...

الهی من قربونت برم مهسا جون کاش میشد جای دیگ درارتباط باشیم تلگرام داری؟ یا مجازی حالا هرجا ک هستی

خب عزیزم لازم نداری ک نمیدن  خیلی روش زوم نکن هرچی بهش فک کنی بدتره

ب هرچی بگی فک کردم بجز این حرفی ک الان زدی خدا خیرت بده 

پ چرا سردرد میگیرم البته کم بهد صورتم قرمز میشه 

عزیزم فشارت تاچندمبره؟

یوقتایی ک خیلی حالم بده تا17 هم رفته ولی قبلش ک گرفتن 14 15یا16 بوده درمواقع ک میدونستم استرس شدید داشتم یا چند روز قبلش عصبی بودم بعد تا درمانگاه میرم. مثلا میگ 15من از ترس میمیرم ک دوباره بالاتر میره حتی یبار زیرزبونی بهم دادن تو 20دیقه اومد رو 11بعد دکتر گفت این فقط فشار عصبیه وگرنه کسای ک مبتلا ب فشار خونن با زیرزبونی انقد زود پایین نمی اونم مثلا11

الهی من قربونت برم مهسا جون کاش میشد جای دیگ درارتباط باشیم تلگرام داری؟ یا مجازی حالا هرجا ک هستی

نه  عزیزم  تو  فضای  مجازی  نیستم  

همین  جا  هم  خوبه  

سوالی  داشتی  بپرس  

فقط  استرس  نداشته  باش  که  سمه  واست  

من  هم  البته   کلی  مشکل  دارم   فشار  خون  کمبود  وحشتناک  ویتامین  دی    پاهام  سالهاست  درد میگیره  خصوصا  شبها ... ولی  سهل  انگاری  میکنم   باید  خیلی پیگیر مشکلاتمون بشیم  

ایشالله  به  زودی  زود  خوب  خوب  بشی 😍

یوقتایی ک خیلی حالم بده تا17 هم رفته ولی قبلش ک گرفتن 14 15یا16 بوده درمواقع ک میدونستم استرس شدید د ...

خب سعی کن عصبی نشی اصلنم نترس اگه تپش قلبم میگیری ی پرانول۱۰ و یه الپرازولام نیم بخور دارهای گیاهی ام هستن ب عطاری بگی بهت میدم دم کن بخور

خب سعی کن عصبی نشی اصلنم نترس اگه تپش قلبم میگیری ی پرانول۱۰ و یه الپرازولام نیم بخور دارهای گیاهی ا ...

اصلا تپش قلب نمیگیرم من فقط یذره گردنم درد میگیره ولی اغلب صورتم قرمزه باور میکتی بیشتر قرمزی صورتم رو مخمه؟