2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 617 بازدید | 34 پست
نه

هنوز اول راهی عزیزم چرا اینطور میگی من ۱۷ ساله ازدواج کردم افسردگی شدید دارم هر لحظه دارم مثل شمع اب میشم هزار بار تا الان فکر کردم دارم جون میدم دیگه خسته شدم از این حالتام و اینکه جونم میخواد در بیاد شب با ترس و استرس میخوابم میترسم سکته کنم فلج شم آمادگی سکته رو هم دارم 

من آنقدر  ازین زندگی وبلاگهایی که سرم اومده بود خسته شده بودم که میخواستم خود کشی کنم یه روز هر چی قرص تو یخچال بود وبرداشتم ریختم تو نایلون خی سرم مثلا  نماز خونم حستم رفتم وضو گرفتم سر نماز ظهر  بود نمازموخوندم  گریه گردم  از خدا به خودش شکایت کردم چرا منی که میدنم خود کشی کناه   الان عاقبتم  این بشه رفتم قرانو آوردم ببینم چه آیه ای برام میاد ترجمه  اول آیه این بود چه میکنی به چه میاندیشی  بله عزیزم قرآن منی رو که تصمیم جدی به خودکشی گرفته  بودمو نجات داد عزیزم مشکلات هر چه قدر هم بزگ تر باشن خدا بزرگتره اشتباه منو شما تکرار نکن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هنوز اول راهی عزیزم چرا اینطور میگی من ۱۷ ساله ازدواج کردم افسردگی شدید دارم هر لحظه دارم مثل شمع اب ...

مرسی از کمکت عزیزم

امیدوارم بلاخره خدا نظری کنه به حالمون

بجای اینکه به مرگ فکر و همش بگی زندگی بر وقع مراد من نبود و نیست خودت یه حرکتی بزنی

من کسایی رو میشناسم که کلی تو بیمارستان روانی بستری بودن و چندین بار هم اقدام به خودکشی کردن ولی تهش هیچی نشد غیر از عذاب خودشونو و خانواده هاشون 

و اینکه الان بهترین و موفق ترین هستن 

برو اینستا پیج شقایق کافکا رو سرچ کن و زندگیشو بخون مطمئنم کمکت می‌کنه