2777
2789

فکر کردیم دوستن و دشمن بودن لطفا باهرکسی صمیمی نشید و به هرکسی دوست نگید 

کسی که فکر میکردم خیلی رفیقمه و خیلی براش ارزش قایل بودم امروز قبل آزمون دیدمش با کلی خوشحالی باهاش احوالپرسی کردم و حرف زدم یهو عمدا یکی که خیلیم باهاش رفیق نبودو پیدا کرد رفت سراغ اون که منو بیمحل کنه بعدم وقتی رفتیم سر جلسه دوتا تیکه بهم انداخت با یه لحن حسود طور برگشت گفت معلومه خیلی آماده ای به مدادا و دعای تو دستم اشاره کرد و بعد گفت چادریم که شدی ما قبلا خیلی صمیمی بودیم ازین رفتارا نداشتیم چون گفتم درس خوندم اینطور کرد

خواهشا عقده ای ها ریپلای نکنن حوصله بگو مگو ندارم مرسی اه
دوست کلا اینجوریه فقط بایدهیچ وقت به دوست نه اعتمادکنی نه آتوبدی دستش وکلامهمم برات نباشه فقط وقت بگ ...

دقیقا باید خوشیاتو واسش نگی چون حسادت میکنه بدیاتم نگی چون شاد میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واسه همچین رفیقایی متاسفم 

منم یه دوست دارم ۱۶ سالمه و ۱۵ ساله با هم رفیقیم آدمای جدیدی اومدن تو زندگیش سر یه قضایا باهم بحث کردیم به خدا من فقط خوبشو میخاستم ۳ ماه باهم قهر بودیم دیروز یه ویلا دعوت بودیم با خانواده ها رفتیم ۴تا خانواده آشتیمون دادن 

واسه همچین رفیقایی متاسفم  منم یه دوست دارم ۱۶ سالمه و ۱۵ ساله با هم رفیقیم آدمای جدیدی اومدن ...

دیگه بهش اعتماد نکندچون بازم ازش بدی میبینی

وااا چ دوستی ...حتما خبلی خونده بودیو و دقیقانم بهش گفتی و اونم حسودی کرده ..فقط گلم ببخشید چ آزمونی ...

من دروغ  گفتن بلد نیستم گفت خوندی گفتم اره تلاشمو کردم نمیدونستم قراره نیش بزنه

آموزگاری

من دروغ  گفتن بلد نیستم گفت خوندی گفتم اره تلاشمو کردم نمیدونستم قراره نیش بزنه آموزگاری

آها گلم انشالا خوب داده باشیو اون بیشتررر حسودی کنه ...من خودم ب شدتت بدم میاد به یکی حسودی کنم ولی انقدر  ازین آدمای دورو تو زندگیم دیدم همیشه سعی کردمم هرکاری ک میخوام بکنم ب کسی نگم  ..اتفاقا من وقتی یکی به موفقیت میرسه من چند برابر اون براش خوشحال میشمم ..هعیی از دست این آدمااا🤲🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️

دیگه بهش اعتماد نکندچون بازم ازش بدی میبینی

من خیلی وقته به کسی اعتماد ندارم

ولی اون یه چیز خاص بود خیلی، خیلی آدم پاک و مظلومی بود

اما اون آدمای ببخشید آشغال تبدیلش کردن به یکی که هفت قلم آرایش میکنه میره مدرسه با پسرا لاس میزنه😅💔💔

من خیلی وقته به کسی اعتماد ندارم ولی اون یه چیز خاص بود خیلی، خیلی آدم پاک و مظلومی بود اما اون آد ...

وای منم  تو دوران راهنماییم با ی دختری خیلی صمیمی بودم  دختر خیلی خوبیم بود ولی نمیدونم یهو چیشدک  وارد ی اکیپ خیلی داغون شددد رفتارش از این رو ب اون رو شد ...شده بود از اونایی ک دستاشونو تیغ میزنن  تو کلاس ..با هزار جور پسرر میگشت..

وای منم  تو دوران راهنماییم با ی دختری خیلی صمیمی بودم  دختر خیلی خوبیم بود ولی نمیدونم یه ...

خیلی بده من خودم با این کارا به شدت مخالفم 

اون کسایی که وارد زندگیشدن فامیلای نزدیک من بودن با اینکه گفتم فلانی، من اونارو میشناسم جنسشون خوب نیستولیاون گوش نکرد