2777
2789

رفته بودیم مراسم من تقریبا دو روز بود مامانمو ندیده بودم 

همه جا تنها می‌رفت خرید و اینا اونم یه مراسمی دعوت بود تنها رفته بود 

اومدم خونه مادرشوهرمینا دیدم مامانم آیفون مادرشوهرمو زد اومد داخل 

بغلم کرد گریه کرد همش گفتم چی شده می‌گفت تو نبودی مثل آواره ها شده بودم تنها نشسته بودم تا تو بیای 🥲🥲🥲🥲

اصلا دلم یجوری شد من خونه ام نزدیک خونه مامانمه 

خیلی وابستمه صبح که میشه میاد پیشم تا شب شوهرم میاد مامانم می‌ره خونه شام که میزاره سهم منو نگه میدارع فردا ناهار میاره 

خیلیییی اذیت میشه بچه ها منم هر جا میرم دلم میمونه پیشش عروسی اینا میرم نمیتونم غذا بخورم بدون اون 

سنم کم نیست 

به نظرتون بریم پیش مشاور ؟؟؟؟

هایا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منی که مامانم صد سال نبینتم روز صد سال و یه روزم که برم خونه ش میگه چرا الان اومدی، چرا زنگ نزدی قبلش😏

⛔⛔اگه زیر۲۰ سال هستی تو تاپیک من نیا،نظر نده و ریپلایم نکن به هیچ عنوان..ممنون که احترام خودتو ن
کاش کی مامان منم اینجوری بود ولی هردوتاشون خوشحال بودن که من میرم حتی مامانم ذوق میکرد میگفت اتاقم خ ...

اتفاقا به منم می‌گفت بری خونه خودت از دستت راحت میشم ولی تو دلشون اصلا اینطوری نیست 

هایا