2789
عنوان

گوش

85 بازدید | 26 پست

سلام به همه خوبین من یه سوال داشتم اینجا کسی هست این روزا گوش هاش عفونت کرده باشه؟؟

براش دکتر رفتین یا خودتون دارو میخورین؟؟؟

مشکل شنوایی هم دارین؟؟

منو ببخشین تاپیک هام اکثرا تکراریه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم نمیتونم وگرنه اگه میشد میرفتم 

عزیزم پس چرک خشک کن بخور من با اون خوب شدم ولی خب دکتر معاینه کنه خیلی بهتره

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

فردا میشه یه هفته که دارم میخورم دو روز هم هست که قطره میریزم 

مرتب بخور تا خوب شه چاره ای نیست قطع نکن

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

باید بری دکتر متخصص دیگه 

من یه عمومی نمیتونم برم چه برسه به متخصص من پنجشنبه هفته پیش یه جوری تو حموم موهامو شستم که الان تو غلط خودم موندم بقیه میگن برو دکتر ولی نمیتونم سختمه 

منم همین جور بودم

دکتر رفتی یا خودسر قرص خوردی؟؟

چه قرصی خوردی؟؟

من سفالکسیم ۵۰۰ میخورم اونم یه دونه بعد ناهار البته الان فاصله میدم یعن بعد شستنن ظرفا میخورم 

من یه عمومی نمیتونم برم چه برسه به متخصص من پنجشنبه هفته پیش یه جوری تو حموم موهامو شستم که الان تو ...

یعنی کسی نیست ببرتت؟ آدم میمیره زنده میشه دردش وحشتناکه من بدبخت هم کسی نبرد دکتر خودم قرص خوردم

یعنی کسی نیست ببرتت؟ آدم میمیره زنده میشه دردش وحشتناکه من بدبخت هم کسی نبرد دکتر خودم قرص خوردم

ممنظورم اون نیست خوم استرسی ام اگه برم فقط استرسی میشم دو سال پیش یه بار تنهایی رفتم قبلشم با مامانم رفتم ولی وسط راه برگشتم 

دکتر رفتی یا خودسر قرص خوردی؟؟ چه قرصی خوردی؟؟ من سفالکسیم ۵۰۰ میخورم اونم یه دونه بعد ناهار البته ...

منم خودم قرص خوردم سفکسیم خوردم