2789
عنوان

گوش

| مشاهده متن کامل بحث + 85 بازدید | 26 پست
ممنظورم اون نیست خوم استرسی ام اگه برم فقط استرسی میشم دو سال پیش یه بار تنهایی رفتم قبلشم با مامانم ...

وا برو دکتر خب استرس نداره هیچی نمیشه با کسی برو تنها نرو

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

وا برو دکتر خب استرس نداره هیچی نمیشه با کسی برو تنها نرو

فضولی نباشه قرصی که خوردی چقدر طول کشید اثر کنه؟؟

بعد مال تو هم اب رفته بود؟

من مشکل اب رفتنو از بچگی دارم یادمه قبلا گوش پنبه میذاشتم ولی تو گوشم نمیموند و میکردم تو ولی باز اب میرفت دیگه نذاشتم 

فضولی نباشه قرصی که خوردی چقدر طول کشید اثر کنه؟؟ بعد مال تو هم اب رفته بود؟ من مشکل اب رفتنو از ب ...

یادم نیست ولی فکر کنم حدود یه هفته شد بعد هروقت میخوردم یکم بهتر میشدم آره مال منم آب رفته بود تو استخر

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

یادم نیست ولی فکر کنم حدود یه هفته شد بعد هروقت میخوردم یکم بهتر میشدم آره مال منم آب رفته بود تو اس ...

مال من تو حموم اب میره من تو بچگی یه بارم دکتر گوشمو شستشو داد و بعدش حرف زدم یعنی یه سالگی تو گوشم اب رفته بود و پنج سالگی گوشم شستشو شد و خوب شدم 

مال من تو حموم اب میره من تو بچگی یه بارم دکتر گوشمو شستشو داد و بعدش حرف زدم یعنی یه سالگی تو گوشم ...

آخی گوشت کلا حساسه باید خیلی مراقبت کنی

آخی گوشت کلا حساسه باید خیلی مراقبت کنی

اره ولی خوب حوصله ام نمیکشه گوش گیر بزارم اونم خیلی کوچیک میکردم تا بره ولی باز اب میرفت الان فردا باید برم موندم چه جوری حموم کنم 

اره ولی خوب حوصله ام نمیکشه گوش گیر بزارم اونم خیلی کوچیک میکردم تا بره ولی باز اب میرفت الان فردا ب ...

خب دیگه اینو باید از دکتر بپرسی حالا تحقیق کن ببین چیکار کنی بهتره تا آب نره

خب دیگه اینو باید از دکتر بپرسی حالا تحقیق کن ببین چیکار کنی بهتره تا آب نره

من سرمو خم میکنم تو حموم تا چشمم اب شامپو نره ولی باز میره بالا هم نمیتونم بگیرم سرمو کاش گوش جوری بود هیچوقت اب نمیرفت 

من سرمو خم میکنم تو حموم تا چشمم اب شامپو نره ولی باز میره بالا هم نمیتونم بگیرم سرمو کاش گوش جوری ب ...

من سرمو خم نمیکنم ولی تو چشمم شامپو نمیره