elahesong مدیر عضویت: 1400/10/24 تعداد پست: 16836 عنوان گوش | مشاهده متن کامل بحث + 85 بازدید | 26 پست سلام به همه خوبین من یه سوال داشتم اینجا کسی هست این روزا گوش هاش عفونت کرده باشه؟؟براش دکتر رفتین یا خودتون دارو میخورین؟؟؟مشکل شنوایی هم دارین؟؟منو ببخشین تاپیک هام اکثرا تکراریه 1402/12/18 | 18:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
elahesong مدیر استارتر عضویت: 1400/10/24 تعداد پست: 16836 منم خودم قرص خوردم سفکسیم خوردم من اونو کامل نمیتونم بخورم فقط با سفالکسیم راحتم
نمیـدوونم_چی_بزارمـ عضویت: 1402/09/17 تعداد پست: 19147 ممنظورم اون نیست خوم استرسی ام اگه برم فقط استرسی میشم دو سال پیش یه بار تنهایی رفتم قبلشم با مامانم ... وا برو دکتر خب استرس نداره هیچی نمیشه با کسی برو تنها نرو #حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲
elahesong مدیر استارتر عضویت: 1400/10/24 تعداد پست: 16836 وا برو دکتر خب استرس نداره هیچی نمیشه با کسی برو تنها نرو نمیتونم
elahesong مدیر استارتر عضویت: 1400/10/24 تعداد پست: 16836 وا برو دکتر خب استرس نداره هیچی نمیشه با کسی برو تنها نرو فضولی نباشه قرصی که خوردی چقدر طول کشید اثر کنه؟؟بعد مال تو هم اب رفته بود؟من مشکل اب رفتنو از بچگی دارم یادمه قبلا گوش پنبه میذاشتم ولی تو گوشم نمیموند و میکردم تو ولی باز اب میرفت دیگه نذاشتم
نمیـدوونم_چی_بزارمـ عضویت: 1402/09/17 تعداد پست: 19147 فضولی نباشه قرصی که خوردی چقدر طول کشید اثر کنه؟؟ بعد مال تو هم اب رفته بود؟ من مشکل اب رفتنو از ب ... یادم نیست ولی فکر کنم حدود یه هفته شد بعد هروقت میخوردم یکم بهتر میشدم آره مال منم آب رفته بود تو استخر #حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲
elahesong مدیر استارتر عضویت: 1400/10/24 تعداد پست: 16836 یادم نیست ولی فکر کنم حدود یه هفته شد بعد هروقت میخوردم یکم بهتر میشدم آره مال منم آب رفته بود تو اس ... مال من تو حموم اب میره من تو بچگی یه بارم دکتر گوشمو شستشو داد و بعدش حرف زدم یعنی یه سالگی تو گوشم اب رفته بود و پنج سالگی گوشم شستشو شد و خوب شدم
نمیـدوونم_چی_بزارمـ عضویت: 1402/09/17 تعداد پست: 19147 مال من تو حموم اب میره من تو بچگی یه بارم دکتر گوشمو شستشو داد و بعدش حرف زدم یعنی یه سالگی تو گوشم ... آخی گوشت کلا حساسه باید خیلی مراقبت کنی #حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲
elahesong مدیر استارتر عضویت: 1400/10/24 تعداد پست: 16836 آخی گوشت کلا حساسه باید خیلی مراقبت کنی اره ولی خوب حوصله ام نمیکشه گوش گیر بزارم اونم خیلی کوچیک میکردم تا بره ولی باز اب میرفت الان فردا باید برم موندم چه جوری حموم کنم
نمیـدوونم_چی_بزارمـ عضویت: 1402/09/17 تعداد پست: 19147 اره ولی خوب حوصله ام نمیکشه گوش گیر بزارم اونم خیلی کوچیک میکردم تا بره ولی باز اب میرفت الان فردا ب ... خب دیگه اینو باید از دکتر بپرسی حالا تحقیق کن ببین چیکار کنی بهتره تا آب نره #حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲
elahesong مدیر استارتر عضویت: 1400/10/24 تعداد پست: 16836 خب دیگه اینو باید از دکتر بپرسی حالا تحقیق کن ببین چیکار کنی بهتره تا آب نره من سرمو خم میکنم تو حموم تا چشمم اب شامپو نره ولی باز میره بالا هم نمیتونم بگیرم سرمو کاش گوش جوری بود هیچوقت اب نمیرفت
نمیـدوونم_چی_بزارمـ عضویت: 1402/09/17 تعداد پست: 19147 من سرمو خم میکنم تو حموم تا چشمم اب شامپو نره ولی باز میره بالا هم نمیتونم بگیرم سرمو کاش گوش جوری ب ... من سرمو خم نمیکنم ولی تو چشمم شامپو نمیره #حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲
elahesong مدیر استارتر عضویت: 1400/10/24 تعداد پست: 16836 من سرمو خم نمیکنم ولی تو چشمم شامپو نمیره چی بگم ادم یه غلطی میکنه تو غلط خودشم میمونه خودمو میگما