2777
2789
عنوان

هیچکس تو بارداریم کمک حال من نبود

162 بازدید | 17 پست

شمام اینجوری بودین؟؟ هفته ی ۱۸ هستم از اول سرکار رفتم مادر شوهرم که طبقه بالای خونه ی ما بودن از همون هفته ۷ ۸ که من اونقدر حالم بد بود توان غذا درست کردن نداشتم ول کرد رفت خونه به بهانه اینکه بچه ش سرماخورده هنوزم برنگشته برای کارای خونه تمیزکاری و اینام شوهرم یه بار فقط دسشویی رو شست کلی ام غر غر کرد  حالا فردا مهمون دارم ازین دورهمی ها عصرونه ۵ نفرن کلا  قراربود اول خونه مامانم بگیرم که اونا خودشون گفتن نه ما میایم خونه خودت حالا وسایل پذیراییو اینا رو مامانم اماده میکنه ولی خونه رو چون نمیتونستم خیلی وقته دست نزدم تمیز نکردم حالا از صبح دارم کم کم تکیز میکنم ولی بازم نمیرسم همه جا خاکه اشپز خونه اتاقا خسته شدم 😭خواهرم که میگه خیاطی دارم مامانمم ول کرده رفته مهمانی شوهرمم یه ماهی سرخ کرد شروع کرد به غر غر و تهدید که اره اگه فلان بشه اینجوری میکنم اونجوری میکنم تو ازصبح سرپایی کاش یه نفر به داد ادم میرسید 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من فقط یه مدت که استراحت بودم به دادم رسیدن اونم با منت🙃 کلا رو کسی حساب نکن هیچ وقت

اخه چجوری به کارام برسم سه روز پیش سونو بودم دکتر گفت طول سرویکسم کم شه ۳۴ هستش کفت کار سنگین نکن

اخه چجوری به کارام برسم سه روز پیش سونو بودم دکتر گفت طول سرویکسم کم شه ۳۴ هستش کفت کار سنگین نکن

مآل منم ۳۵ عه😅

جفتم هم پایینه

بچه کوچیک هم دارم

اما دیگه مثل بارداری قبلیم ناراحت نمیشم

فقط رو خودم حساب باز کردم

خداروشکر خدا هم تا الان کمکم کرده

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست....من امیدم به خدا، بعد خدا هم به خداست🙂❤️

دور همی رو کنسل کن .فقط کارای اصلی رو طول روز انجام بده! این نه ماه چشمت  رو ببند ! واسه تمیز کاری خودتو اذییت نکن وقتی بقیه شعورشون نمیرسه که به داد یه زن حامله برسن خودتو بغل بگیر عزیزم این روزام میگذره روزی که نینیت به سلامتی دنیا اومد همه این سختیا یادت میره!خیلی ها در حاملگی و زایمان وبچه داری و....تنها بودند. هستند عزیزم!خدا همراهت و پشت وپناهت باشه مامان مهربون!🙂

منم شوهرم فقط بلده غذا از بیرون بگیره اونم چون عشق غذاهای اشغال بیرونه الان سواستفاده میکنه منم نمیتونم حرفی بزنم دوبار جاروبرقی کشیده فقط و همین فقط

بمیرم برا دخترم ۸سالشه گاهی خونه رو واسم تمیز میکنه یهو بیدار میشم میبینم انگار یه زن حسابی اومده خونه رو جارو گردگیری کرده همه وسایل سرجاش .خیلی شرمندشم

عزیزم تنهایی خیلی سخته اصن نمیشه زیاد کاری کرد

توام زیاد به خودت فشار نیار دیگه کسی که میاد مهمونی خونتون دیگه باید شرایط شمارم درک کنه پس سخت نگیر و بیشتر مواظب خودت باش

17شهریور صبح قشنگی بود وقتی فهمیدم تو رو دارم خدایا شکرت ❤ خوشبختی یعنی یه دنیا قشنگی رو توی دلت حمل کنی .اخرای پاییز فهمیدیم نی نی مون یه دختر کوچولوی ناز که توی دلم و اومده بشه همه زندگی مامان و باباش ❤👪 ماه قشنگه بهاریمون  403/20  قدم روی زمین گذاشت 😍مامان تو بودن چقد شیرین مثل عسل ❤