2777
2789
عنوان

Yoongi marry me💜😂

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 31 پست
ووايي حقق😔♥️ ولي جين نزديكه بياد😁♥️ چ خبرر؟:/😂

اره اینکه خودش داره روزشماری میکنه🤣 ۹۶ روز فک کنم...فندومو قراره جین رهبری کنه این مدت تصورش هم خنده داره برام🤣🩵

اگه شده روح پاکت مریض،حتی آسمونت اگه شده خاکستری،حتی رفتی اگه راه دور و خوابت پرید،تو قوی تری باختنو یادش نگیر...♡الهم صل علی محمد و آل محمد♡
اره اینکه خودش داره روزشماری میکنه🤣 ۹۶ روز فک کنم...فندومو قراره جین رهبری کنه این مدت تصورش هم خند ...

وواييي كااملا يادممم رفتتتتت جين مارو خل ميكنه اعضا ميان ميگن ودف؟؟:/ 

جيننن اينا اينجوري نبودن چيكارشون كردي؟؟🤣🤣(البته اگ قبلش جين جونگكوك رو زنده بزاره براي اينكه مارو بي ادب كرد😔😂😂)

날 이  해할 수 없다 고판단 하 지 마;!

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

وواييي كااملا يادممم رفتتتتت جين مارو خل ميكنه اعضا ميان ميگن ودف؟؟:/  جيننن اينا اينجوري نبود ...

🤣🤣🤣 دقیقا...اینکه تو سربازی هم نزدیکن خیلی فانه😂😂

اگه شده روح پاکت مریض،حتی آسمونت اگه شده خاکستری،حتی رفتی اگه راه دور و خوابت پرید،تو قوی تری باختنو یادش نگیر...♡الهم صل علی محمد و آل محمد♡
وايي ارهه دارم ب دعواهاشون فكر ميكنم😂😂😂 هييييي:///

و خنده های جیمین به دعواهاشون🤣 کاش میشد دید

وايي اره دلم براشوننن يه ذرهه شددد😢♥️

منم خیلی🥲💜

چند سالته راستي😂

من بزرگم🤣۲۴ سالمه تو چند سالته؟

اييححح من خيلي كوچيكممم😂😔 ١٦😐😔

عزیزممم🥹خوبه از نوجوونیت حسابی لذت ببر😘

😁😁 اووهه مرسيي♥️♥️ حوصلم سر رفتت😂😂

😂😘عزیزم

حجی  راز موفقیتت چیه تاپیک می نی همه تبریک میگن برا ما هر چ هیتر و صگ پاچه گیره میریزه گند میزن ...

الهيي😂😂😂

خودمم نمدونم 😂😂

اووف اصلا هيترا رو. درك نميكنم خب خوششون نمياد چرا پس هي حرفشو ميزنن:/

날 이  해할 수 없다 고판단 하 지 마;!