2777
2789
عنوان

Yoongi marry me💜😂

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 31 پست
ووايي حقق😔♥️ ولي جين نزديكه بياد😁♥️ چ خبرر؟:/😂

اره اینکه خودش داره روزشماری میکنه🤣 ۹۶ روز فک کنم...فندومو قراره جین رهبری کنه این مدت تصورش هم خنده داره برام🤣🩵

اگه شده روح پاکت مریض،حتی آسمونت اگه شده خاکستری،حتی رفتی اگه راه دور و خوابت پرید،تو قوی تری باختنو یادش نگیر...♡الهم صل علی محمد و آل محمد♡
اره اینکه خودش داره روزشماری میکنه🤣 ۹۶ روز فک کنم...فندومو قراره جین رهبری کنه این مدت تصورش هم خند ...

وواييي كااملا يادممم رفتتتتت جين مارو خل ميكنه اعضا ميان ميگن ودف؟؟:/ 

جيننن اينا اينجوري نبودن چيكارشون كردي؟؟🤣🤣(البته اگ قبلش جين جونگكوك رو زنده بزاره براي اينكه مارو بي ادب كرد😔😂😂)

날 이  해할 수 없다 고판단 하 지 마;!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وواييي كااملا يادممم رفتتتتت جين مارو خل ميكنه اعضا ميان ميگن ودف؟؟:/  جيننن اينا اينجوري نبود ...

🤣🤣🤣 دقیقا...اینکه تو سربازی هم نزدیکن خیلی فانه😂😂

اگه شده روح پاکت مریض،حتی آسمونت اگه شده خاکستری،حتی رفتی اگه راه دور و خوابت پرید،تو قوی تری باختنو یادش نگیر...♡الهم صل علی محمد و آل محمد♡
وايي ارهه دارم ب دعواهاشون فكر ميكنم😂😂😂 هييييي:///

و خنده های جیمین به دعواهاشون🤣 کاش میشد دید

وايي اره دلم براشوننن يه ذرهه شددد😢♥️

منم خیلی🥲💜

چند سالته راستي😂

من بزرگم🤣۲۴ سالمه تو چند سالته؟

اييححح من خيلي كوچيكممم😂😔 ١٦😐😔

عزیزممم🥹خوبه از نوجوونیت حسابی لذت ببر😘

😁😁 اووهه مرسيي♥️♥️ حوصلم سر رفتت😂😂

😂😘عزیزم

حجی  راز موفقیتت چیه تاپیک می نی همه تبریک میگن برا ما هر چ هیتر و صگ پاچه گیره میریزه گند میزنه ب تاپیک🗿🔪

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

حجی  راز موفقیتت چیه تاپیک می نی همه تبریک میگن برا ما هر چ هیتر و صگ پاچه گیره میریزه گند میزن ...

الهيي😂😂😂

خودمم نمدونم 😂😂

اووف اصلا هيترا رو. درك نميكنم خب خوششون نمياد چرا پس هي حرفشو ميزنن:/

날 이  해할 수 없다 고판단 하 지 마;!