2777
2789
عنوان

Yoongi marry me💜😂

245 بازدید | 31 پست

تولد بچممهه🥺💜(ديروز بودا ولي سايت هنگ بود نتونستم بزارم😂😐)

تولد پيشيمون را ب همه ي ارميون گرامي تبريك عرض ميكنمم😂😂♥️

يونگي تولدت مباركك پيشيي دوستت داريمم🥺💜

날 이  해할 수 없다 고판단 하 지 마;!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقد دلم تنگ شده برای همشون 😂تولد مود ترین پیشی دنیا مبارک💜

اگه شده روح پاکت مریض،حتی آسمونت اگه شده خاکستری،حتی رفتی اگه راه دور و خوابت پرید،تو قوی تری باختنو یادش نگیر...♡الهم صل علی محمد و آل محمد♡
💜 تا تاپیکو دیدم خنده اومد رو لبا م.... وای پیشی ملوس هپی برت دی.... یونگی ملوس و مظلوم

الهيي🥺♥️

ووي خدا دلم تنگه واسشش😢💜

날 이  해할 수 없다 고판단 하 지 마;!
چقد دلم تنگ شده برای همشون 😂تولد مود ترین پیشی دنیا مبارک💜

اهومم منمم😔

وويي ياد لايو هاي سم كوك ميوفتم😂😂

وويي يونگي تو كنسرتش همه رو جمع كرده بود خدافظي كنههه گريه ميكردد😭♥️

날 이  해할 수 없다 고판단 하 지 마;!
اهومم منمم😔 وويي ياد لايو هاي سم كوك ميوفتم😂😂 وويي يونگي تو كنسرتش همه رو جمع كرده بود خدافظي ك ...

وای لایوای کوک🥹😂 دلم لایو سه تایی کوک و جیمین و جین میخواد سه تایی خیلی سم فانی میشدن هعی یادش بخیر🫠😂 اره🥲💔

اگه شده روح پاکت مریض،حتی آسمونت اگه شده خاکستری،حتی رفتی اگه راه دور و خوابت پرید،تو قوی تری باختنو یادش نگیر...♡الهم صل علی محمد و آل محمد♡
وای لایوای کوک🥹😂 دلم لایو سه تایی کوک و جیمین و جین میخواد سه تایی خیلی سم فانی میشدن هعی یادش بخی ...

واييي اره ياد اون لايو افتادممم 

جونگكوك ميگف جين هيونگ خنده هات شبيه شيشه پاك كنه جين ميگف ن خيلي هم فرق داره داشت امتحان ميكردد🤣🤣

اون وسط جيمين فقط داشت جرر ميخورد🤣🤣

من هي ميگفتم ووي اون ابنبات رو از دهنت در بيار ميره تو حلقتتت😂😂

날 이  해할 수 없다 고판단 하 지 마;!
واييي اره ياد اون لايو افتادممم  جونگكوك ميگف جين هيونگ خنده هات شبيه شيشه پاك كنه جين ميگف ن ...

ارههه😭🤣کاش بره دور تند زودتر برگردن