army33 مدیر عضویت: 1402/07/20 تعداد پست: 2621 عنوان Yoongi marry me💜😂 | مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 31 پست تولد بچممهه🥺💜(ديروز بودا ولي سايت هنگ بود نتونستم بزارم😂😐)تولد پيشيمون را ب همه ي ارميون گرامي تبريك عرض ميكنمم😂😂♥️يونگي تولدت مباركك پيشيي دوستت داريمم🥺💜 날 이 해할 수 없다 고판단 하 지 마;! 1402/12/18 | 11:32 6 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sohabaw عضویت: 1397/01/31 تعداد پست: 4136 ووايي حقق😔♥️ ولي جين نزديكه بياد😁♥️ چ خبرر؟:/😂 اره اینکه خودش داره روزشماری میکنه🤣 ۹۶ روز فک کنم...فندومو قراره جین رهبری کنه این مدت تصورش هم خنده داره برام🤣🩵 اگه شده روح پاکت مریض،حتی آسمونت اگه شده خاکستری،حتی رفتی اگه راه دور و خوابت پرید،تو قوی تری باختنو یادش نگیر...♡الهم صل علی محمد و آل محمد♡
army33 مدیر استارتر عضویت: 1402/07/20 تعداد پست: 2621 اره اینکه خودش داره روزشماری میکنه🤣 ۹۶ روز فک کنم...فندومو قراره جین رهبری کنه این مدت تصورش هم خند ... وواييي كااملا يادممم رفتتتتت جين مارو خل ميكنه اعضا ميان ميگن ودف؟؟:/ جيننن اينا اينجوري نبودن چيكارشون كردي؟؟🤣🤣(البته اگ قبلش جين جونگكوك رو زنده بزاره براي اينكه مارو بي ادب كرد😔😂😂) 날 이 해할 수 없다 고판단 하 지 마;!
sohabaw عضویت: 1397/01/31 تعداد پست: 4136 وواييي كااملا يادممم رفتتتتت جين مارو خل ميكنه اعضا ميان ميگن ودف؟؟:/ جيننن اينا اينجوري نبود ... 🤣🤣🤣 دقیقا...اینکه تو سربازی هم نزدیکن خیلی فانه😂😂 اگه شده روح پاکت مریض،حتی آسمونت اگه شده خاکستری،حتی رفتی اگه راه دور و خوابت پرید،تو قوی تری باختنو یادش نگیر...♡الهم صل علی محمد و آل محمد♡
army33 مدیر استارتر عضویت: 1402/07/20 تعداد پست: 2621 🤣🤣🤣 دقیقا...اینکه تو سربازی هم نزدیکن خیلی فانه😂😂 وايي ارهه دارم ب دعواهاشون فكر ميكنم😂😂😂هييييي:/// 날 이 해할 수 없다 고판단 하 지 마;!
sohabaw عضویت: 1397/01/31 تعداد پست: 4136 وايي ارهه دارم ب دعواهاشون فكر ميكنم😂😂😂 هييييي:/// و خنده های جیمین به دعواهاشون🤣 کاش میشد دید اگه شده روح پاکت مریض،حتی آسمونت اگه شده خاکستری،حتی رفتی اگه راه دور و خوابت پرید،تو قوی تری باختنو یادش نگیر...♡الهم صل علی محمد و آل محمد♡
army33 مدیر استارتر عضویت: 1402/07/20 تعداد پست: 2621 و خنده های جیمین به دعواهاشون🤣 کاش میشد دید وايي اره دلم براشوننن يه ذرهه شددد😢♥️ 날 이 해할 수 없다 고판단 하 지 마;!
sohabaw عضویت: 1397/01/31 تعداد پست: 4136 وايي اره دلم براشوننن يه ذرهه شددد😢♥️ منم خیلی🥲💜 اگه شده روح پاکت مریض،حتی آسمونت اگه شده خاکستری،حتی رفتی اگه راه دور و خوابت پرید،تو قوی تری باختنو یادش نگیر...♡الهم صل علی محمد و آل محمد♡
army33 مدیر استارتر عضویت: 1402/07/20 تعداد پست: 2621 منم خیلی🥲💜 چند سالته راستي😂 날 이 해할 수 없다 고판단 하 지 마;!
sohabaw عضویت: 1397/01/31 تعداد پست: 4136 چند سالته راستي😂 من بزرگم🤣۲۴ سالمه تو چند سالته؟ اگه شده روح پاکت مریض،حتی آسمونت اگه شده خاکستری،حتی رفتی اگه راه دور و خوابت پرید،تو قوی تری باختنو یادش نگیر...♡الهم صل علی محمد و آل محمد♡
army33 مدیر استارتر عضویت: 1402/07/20 تعداد پست: 2621 من بزرگم🤣۲۴ سالمه تو چند سالته؟ اييححح من خيلي كوچيكممم😂😔١٦😐😔 날 이 해할 수 없다 고판단 하 지 마;!
sohabaw عضویت: 1397/01/31 تعداد پست: 4136 اييححح من خيلي كوچيكممم😂😔 ١٦😐😔 عزیزممم🥹خوبه از نوجوونیت حسابی لذت ببر😘 اگه شده روح پاکت مریض،حتی آسمونت اگه شده خاکستری،حتی رفتی اگه راه دور و خوابت پرید،تو قوی تری باختنو یادش نگیر...♡الهم صل علی محمد و آل محمد♡
army33 مدیر استارتر عضویت: 1402/07/20 تعداد پست: 2621 عزیزممم🥹خوبه از نوجوونیت حسابی لذت ببر😘 😁😁اووهه مرسيي♥️♥️حوصلم سر رفتت😂😂 날 이 해할 수 없다 고판단 하 지 마;!
sohabaw عضویت: 1397/01/31 تعداد پست: 4136 😁😁 اووهه مرسيي♥️♥️ حوصلم سر رفتت😂😂 😂😘عزیزم اگه شده روح پاکت مریض،حتی آسمونت اگه شده خاکستری،حتی رفتی اگه راه دور و خوابت پرید،تو قوی تری باختنو یادش نگیر...♡الهم صل علی محمد و آل محمد♡
army_parandam عضویت: 1401/04/11 تعداد پست: 40323 حجی راز موفقیتت چیه تاپیک می نی همه تبریک میگن برا ما هر چ هیتر و صگ پاچه گیره میریزه گند میزنه ب تاپیک🗿🔪
army33 مدیر استارتر عضویت: 1402/07/20 تعداد پست: 2621 حجی راز موفقیتت چیه تاپیک می نی همه تبریک میگن برا ما هر چ هیتر و صگ پاچه گیره میریزه گند میزن ... الهيي😂😂😂خودمم نمدونم 😂😂اووف اصلا هيترا رو. درك نميكنم خب خوششون نمياد چرا پس هي حرفشو ميزنن:/ 날 이 해할 수 없다 고판단 하 지 마;!