2777
2789
عنوان

فیلر لب

192 بازدید | 19 پست

بچه ها دو روزه فیلر لب زدم یک سی‌سی نورامیس سفت شده و کمی کبوده واقعا اذیتم باهاش خیلی سفته میشه فردا برم آنزیم بزنم لبم خراب نمیشه؟ توروخدا یکی راهنمایی کنه آنزیم چقدر طول میکشه؟ 

صبر كن خوب ميشه يه مقدار خونريزي كرده توش كه ظرف يه هفته جذب ميشه 

نمیدونم میترسم سه هفته دیگه عیده دیگه دکتری نیست که برم عجب غلطی کردم شما نمیدونید با آنزیم لبم به حالت قبل برمیگرده؟؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با انزيم برميگرده اما حيفه يه هفته صبر كن خيلي خوشت مياد عاشقش ميشي كدوم شهري؟

خیلی پشیمونم لب خودم باریک بود فیس کوچیکه اصلا بهم نمیاد البته الان ورم هم دارم 

كپسول اناهيل بخور اتفاقا لباي قلوه اي با صورت كوچيك ناز ميشه

اونم میخورم. تازه ماسک زدم نشستم تو اتاق بابام نمیدونه 

مثل چییی پشیمونما. بازم ممنون از راهنماییت عزیزم 

نمیدونم میترسم سه هفته دیگه عیده دیگه دکتری نیست که برم عجب غلطی کردم شما نمیدونید با آنزیم لبم به ح ...

منم۶روزه زدم،ببین تا۴روز اینجوریه بعدش خیلی بهترمیشه 

تازه همه میگن دفعه اول همه ش جذب میشه

منم۶روزه زدم،ببین تا۴روز اینجوریه بعدش خیلی بهترمیشه  تازه همه میگن دفعه اول همه ش جذب میشه

آره خود دکتره هم گفت این کلا میره دفعه اول، شما بعد 6 روز ورمش بهتر ‌‌‌شده؟ مال من خیلی سفتهه

منم۶روزه زدم،ببین تا۴روز اینجوریه بعدش خیلی بهترمیشه  تازه همه میگن دفعه اول همه ش جذب میشه

منم ۷روزه زدم همش رفته فقط یذرهههههه کوچولو ی نقطه مونده کلی ناراحتم واسش میخام برم ترمیم نیم سی سی هم اضاف بزنم 

نورامیس دو سی سی زدم