2777
2789
شماآزادی رودرچی میبینید

در داشتن حق اختیار برای پوشش و بدنمون 

حق همه ادم ها در همه ۱۹۵ کشور جهان به جز افغانستان فلک زده 

هیچ کس حق نداره برای بدن یا پوشش یه زن تصمیم بگیره ، بزرگ ترین گناه اینه که از زبان خدا چیز هایی بگی که خودش هیچ جا نگفته ،ایران ازادم 🕊️🕊️🕊️

خلاصه اش: برده ی خوبی باشه

قطعا به نفع صاحبشه ولی به نفع خودش؟ خودت فکر کن

تقریبا به همه ی شاخه های علوم انسانی علاقه دارم. گاهی در مورد فیلم هایی که دیدم و کتاب هایی که خوندم می نویسم. در خواست دوستی قبول نمی کنم مگر اینکه از قبل دلیلشو بدونم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این تاحدودی منم 

ولی به نظرم خودم باید تحصیلاتمو تکمیل کنم شان و شخصیتم حفظ بشه 

بنظرم تحصیلاتم خیلی مهمه

زن باید استقلال فکری هم داشته باشه

شبیه مه شده بودی!نه میشد در آغوشت گرفت و نه آنسوی تو را دید! تنها میشد در تو گم شد که شدم...بشنیده ام که عزم سفر میکنی مکن.مهر حریف و یار دگر میکنی مکن"تو در جهان غریبی غربت چه میکنی قصد کدام خسته جگر میکنی مکن

ازدواج اولویتشه چیه دیگه🤦‍♀️

عکس خیلی مشکل داره فقط خوب نوشته شده 

دقیقا با ذهن مخاطب بازی می‌کنه و آفرین به نویسندش ک برده داری نوین رو ی طوری به زنها نشون میده ک خودشونم خوششون میاد

عزیزم ی دختر مستقل ک برای زندگیش هدف و برنامه داره هرگز ازدواج اولویتش نیست فقط یکی از گزینه هاشه

این نوشته هارو باور نکن

یه خونه روستایی با باغ تو یه روستای خوش آب و هوا میخوام آرزومه داشته باشم, خدایا برسون با جفت روحیم الهی آمین😃😍
عکس خیلی مشکل داره فقط خوب نوشته شده  دقیقا با ذهن مخاطب بازی می‌کنه و آفرین به نویسندش ک برده ...

دقیقا 

یه خونه روستایی با باغ تو یه روستای خوش آب و هوا میخوام آرزومه داشته باشم, خدایا برسون با جفت روحیم الهی آمین😃😍
شما میشه یه زن ایده آل رو توصیف کنی. 

معلومه که نمیشه 

مگه همچین مفهومی به این سادگیه؟ 

میشه برده ی ایده آل رو توصیف کرد. میشه کارمند ایده آل رو توصیف کرد. میشه کارفرمای ایده آل رو توصیف کرد. ولی زن یا مرد یا اصلا آدم ایده آل؟ علاوه بر وجود نداشتنش حتی قابل توصیف هم نیست

تقریبا به همه ی شاخه های علوم انسانی علاقه دارم. گاهی در مورد فیلم هایی که دیدم و کتاب هایی که خوندم می نویسم. در خواست دوستی قبول نمی کنم مگر اینکه از قبل دلیلشو بدونم.

من نمیخوام ایده آل باشم میخوام خودم باشم

اگرم بخوام خودمو بهبود بدم به خاطر خودمه نه برای رضایت کسی

ویترین نیستیم که به سلیقه کسی دکور بچینیم خوشت نمیاد خدافظ

اعلان هامو نمیبینم