2777
2789

برای مادر شدنش برنامه ریزی کرده ؟🤣🤣🤣 

خدا شاهده اینو هر جای دنیا نشون بدی ، شما رو ارجاع میکنن به روانشناس و روانپزشک 

واقعا فکر نمیکنین یک زن حق داره برای بدن خودش تصمیم بگیره ؟ شاید اصلا نخواد بچه بیاره 

اهاااا اگه بچه نخواد پس زن ایده آل نیست 😂😂😂

هیچ کس حق نداره برای بدن یا پوشش یه زن تصمیم بگیره ، بزرگ ترین گناه اینه که از زبان خدا چیز هایی بگی که خودش هیچ جا نگفته ،ایران ازادم 🕊️🕊️🕊️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه ملاکای مسخره ای.....شرمنده البته

با احترام،درخواست دوستی ممنوع//💍🤍//در کمال احترام،از نظر من تمامی مردای عضو این سایت اوبی و خانومای حامیشون پیکمی های تشنه هستن،من تمایلی به همکلامی باهاتون ندارم اگه جزو این دو دسته این،پس هیج وقت و تحت هیچ شرایطی منو ریپ نزنین و تو تاپیکمم نیاین.با تشکر فراوان😚

اینا خصوصیات زن زایا خانه دار و در خدمت همسر بود 

هیچی از خصوصیات اجتماعی یا رشد شخصی نگفته بود

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
برای مادر شدنش برنامه ریزی کرده ؟🤣🤣🤣  خدا شاهده اینو هر جای دنیا نشون بدی ، شما رو ارجاع می ...

آره دیگه

الان من برنامه ریزی کردم که هیچ وقت بچه نیارم😂😂😂😂

یعنی زن ایده آلیم😂

با احترام،درخواست دوستی ممنوع//💍🤍//در کمال احترام،از نظر من تمامی مردای عضو این سایت اوبی و خانومای حامیشون پیکمی های تشنه هستن،من تمایلی به همکلامی باهاتون ندارم اگه جزو این دو دسته این،پس هیج وقت و تحت هیچ شرایطی منو ریپ نزنین و تو تاپیکمم نیاین.با تشکر فراوان😚

نه عزیزم

این همون یک نسخه پیچیدن برای همه هستش...

تفاوت هاست که زیبایی میاره 

جدا از اینکه این نسخه پر از ایراده

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت