2777
2789
عنوان

شما بودین بهتون بر نمیخورد؟

366 بازدید | 12 پست

عقدم

وقتایی ک خونه مادرشوهرم ، پدرشوهرم صبحا بلند بلند میگه بیدار شین دیگه ، بیدارمون میکنه اونم ساعت ۸ 

مادرشوهرم میگه چیکارشون داری

پدرشوهرم میزنه ب شوخی¼

ولی خونه ما ک هستیم اصلا خانوادم کاری ب شوهرم ندارن

اح

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوستتون داره میخاد بیدار شید بیشتر باهاتون وقت بگزرونه

تو دنیای علی کریمی ها تو وحید شمسایی باش 🌸غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

خوب میگن شوخی

میخان باهاشون صبحانه بخورن به دل نگیرید

من چن بار ساعت ۸بیدار میشدم مادرشوهرم گفت فلانی بیدار شده همه کارا خونشو کرده الان رفته سبزی بخره سر باغ

شکر کن که ایطور بهت میگن

بر بخوره؟مگه فقط تو رو بیدار کرده یا کاری کرده که مستقیما به تو‌ربط داشته باشه؟خب مشخصه رسم خونشون اینجوریه،از اون باباهاس که وقتی خودش بیدار میشه دوست داره بقیه رو هم بیدار کنه😅احتمالا فردا با تلویزیون و کولر هم باهاش به مشکل بخوری ،فقط تروخدا باز بهت بر نخوره،سیستمشه 🤣

خیلی از بزرگترا اینجورین صبحها کلی سر و صدا دارن ، خیلی زود بیدار میشن و ...

به دل گرفتن و ناراحتی نداره که ، اگه قراره سر همچین چیزایی ناراحت بشی و خدای نکرده به دعوا بکشه که نمیشه زندگی کرد ، زندگی انقدر بالا پایین داره که همچین چیزایی به ناراحتی نمیرسه

قرار نیست همه جا و همه چیز اونجوری که ما میخوایم باشه

عجب