2777
2789
عنوان

کیا وواسه قلمچی استرس دارن؟

281 بازدید | 27 پست

امروز آزمونه 

نتیجه زحمت دو هفته رو قراره ببینیم  

به نام خداوند رنگین کمان/بچه ها نخندینا.../ما اریایی هستیم عرب نمیپرستیم/البته عربای ایران جاشون توقلبمه

بیخیال آزمون های جدی تری پیش رو داری که این پیشش عددی نیست 

من امروز آزمون استخدامی دارم تو دلم رختشورخونه باز کردن

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا درک نمیکنم اینایی که برای آزمون های آزمایشی استرس دارن.  یا شنیدم بعضیا سوال جواب ها رو ق ...

نه میخوان والدینشونو گول بزنن

به نام خداوند رنگین کمان/بچه ها نخندینا.../ما اریایی هستیم عرب نمیپرستیم/البته عربای ایران جاشون توقلبمه

بیخیال آزمون های جدی تری پیش رو داری که این پیشش عددی نیست  من امروز آزمون استخدامی دارم تو دل ...

من هر دو هفته همین حال رو دارم

قلم چی مهم نیس کسایی رو میشناسم که با 4500 4800 پزشکی تبریز میخونن قلم چی رو ملاک قرار نده منم مثل تو استرس داشتم ولی خب چون توش زیاد تقلب میشه تراز ها درست نیستن فقط به درصد هات توجه کن

سوالاش توی کانالای تلگرامی لو میره رایگان ولی همشون که تقلب نمیکنن

بعضیاا واقعا خودشوون ازمون میدن

من فاز چهل ساله هایی که با چند تا بچه میرن آزمون استخدامی میدن را نمی فهمم

چون کلی شغل تو جامعه  هست.

دوستم ده سال است که هر سال داره آزمون میده 

ولی اون  یکی دوستم شوهرش یک  سمتی داشت که راحت خانمش را هیات علمی کرد بی هیچ آزمومی

من فاز چهل ساله هایی که با چند تا بچه میرن آزمون استخدامی میدن را نمی فهمم چون کلی شغل تو جامعه &nb ...

دقیققققققققا

چندمی؟

من کنکوری ام از استرس کنکور عین اسب ابی از ۵ صبح بیدار میشم میخونم 🥲

دیگه جمع بندیه اخریمونه

شبیه مه شده بودی!نه می‌شد در آغوشت گرفت و نه آن‌سوی تو را دید! تنها می‌شد در تو گم شد که شدم…بشنیده ام که عزم سفر میکنی مکن.مهر حریف و یار دگر میکنی مکن"تو در جهان غریبی غربت چه میکنی قصد کدام خسته جگر میکنی مکن

چندمی؟ من کنکوری ام از استرس کنکور عین اسب ابی از ۵ صبح بیدار میشم میخونم 🥲 دیگه جمع بندیه اخریمو ...

11 ام

من فاز چهل ساله هایی که با چند تا بچه میرن آزمون استخدامی میدن را نمی فهمم چون کلی شغل تو جامعه &nb ...

عزیزم من یکی از همونام اتفاقا چون گرم و سرد روزگارو چشیدم از بقیه بیشتر انگیزه دارم که قبول بشم و میشم برام دعا کن