دختر خالم اینجوری بود متاسفانه، همش از خونشون فراری بود، رفت سرکار مستقل شد خونه اجاره کرد بعدم خرید و تنهایی زندگی میکنه خودش دبیره اما به خاطر فرهنگ پایین و داغون خانوادش هیچ وقت ازدواج نکرد 😑
چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من نمیشد گفت بی فرهنگ بی ادب خانواده خوبیم هستیم ولی خب مثل خیلی خانواده هم بافرهنگ امروزی متشخص نی ...
مثلااا استین کوتاه پوشیدن ما جلو بابام ممنوع بود ببوزه کوتاه ممنون . حتما بلوز بلند استین بلند شلوار گشاد بدون ارایش حتی لاک بغل بوس محبت کلامی از طرف بابا اصلا همه چیزو بد میدونستن هنوزم همینجورن
خدایا شکرت بابت هدیه ی زیبایی که بهم دادی ۱۲٫۶٫۱۴۰۲ بی بی چکم مثبت شد
پرخاشگر شدیدددد بد دل شدیددد بد دهنی هم تا حدودی بین اعضایی خانواده بود و هست مثلا جلو بابام سوتین نباید بندازیم رو بندلباسی شرت همینجور پریود که ممنوعه بابا بفهمه پریود شدیدم و...
خدایا شکرت بابت هدیه ی زیبایی که بهم دادی ۱۲٫۶٫۱۴۰۲ بی بی چکم مثبت شد
وای منم توی یه خانواده بد اخلاق بزرگ شدم مامان و بابام یکسره با هم دعوا داشتن الانم که پیر شدن شعور حرف زدن ندارن آینده بچه هاشونم داغون کردن از ریز مسائل مسخره زندگی شون پیش عروس و داماد میگن خلاصه بی عقلی شون رو تربیت بچه هامون اثر گذاشته
خدا به دلت نگاه کنه که واسه برآورده شدن حاجتم صلوات فرستادی🥰🥰🥰