2777
2789
عنوان

از عشق های بچگیتون بگین😂🤦🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 155 بازدید | 24 پست
من عاشق پسر عمه بابان بودم‌از وقتی یادمه‌خیلی هم‌عاشقش بودم میدیدم همو ماهی یه باز ولی خب فاصله خونه ...

😅

میشه برای مشکلم یک صلوات بفرستی🤍تویه تاپیکای عکسو تاپیکای خفن تگم کنید همیشه جا می‌مونم🥲😂

وای اسی چقدر خندیدم     ماجرات جالب بود🤣😂

همیشه بخندی😘

ولی واسه خودم مثله یه ماجرای ترسناک مثله فیلم آنابل میمونه.الان یادم میاد بدنم دااااغ کرده بود.تازگیا هم دخترخالم اعتراف کرد اون زمانا همون پسر و خیلی دوست داشته..

چقدر سم بودیم خدایی😂

میشه برای مشکلم یک صلوات بفرستی🤍تویه تاپیکای عکسو تاپیکای خفن تگم کنید همیشه جا می‌مونم🥲😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من موقعی ک ۵ سالم بود فاصله ها پخش میشد  عاشق شاهرخ استخری شده بودم🤣 بعد ۷ سالم ک شد کراش زد ...

😂😂

ی روز با دوستم نشستیم کراش و عشقای منو شمردیم تا ۲ سال پیش ۲۸ نفر بودن 😂

منم یه بار با دخترخاله ای که بهتون گفتم،شمردیم...تازه فهمیدیم دوتامون رو سوباسا(فوتبالیست‌ها)کراش زدیم 

😂

منم یه بار با دخترخاله ای که بهتون گفتم،شمردیم...تازه فهمیدیم دوتامون رو سوباسا(فوتبالیست‌ها)کراش زد ...

ن من همه اشون شخصیت های حقیقی بودن 😂 بعد یه دوره خاصی بودن همه اشون 

ی روز یکی اومد همه رو کنار زد و جا باز کرد برا خودش 🙂 بعد ۴ سال و اندی صبوری و چشم انتظاریش و کم خبری ، فهمیدم رل زده. 

ی جوری از دلم رفت ک الان راجع بهش حرف میزنم هیچ حسی بهش ندارم ، اما واقعا اون ۴ سالی که میپرستیدمش رو دوست دارم ، بازه زمانی قشنگی بود از زندگیم 

به نام خدا کوثر هستم ، از ۱۱ ابان پاکم 😂

ببخشید اگه غلط املایی دارم تند مینویسم و حقیقتا حسش نیست برگردم درستش کنم__ اهدافم برای زندگیم : گرفتن گواهینامه پایه یک ، مسافرت تنهایی بدون هیچ کسی  دبیر یا مهندس شدن ، تاسیس کارگاه خیاطیم و تاسیس ارایشگاهم __ میدونم خدا هوامو داره و ی روزی به تمام ارزو ها و هدف هام میرسم _ متولد اردیبهشت🐄 ؛ طفل شیر خوار طبیعت 🦥 سال خروس 🐓 ، خروس مزرعه ام و با همه میسازم ؛ از سوسک نمیترسم ولی مث سگ از مارمولک میترسم 😂😂
مجری های برنامه کودک کراشم بودن 😂 عموپورنگ و بقیه 

عمو قناد هم 😂؟ 

من‌ بین اون ۳ نفر ک در کنار عمو قناد بودن اون قد بلنده رو دوست داشتم ، ولی حتی اسمش رو هم نمیدونم🤣

ببخشید اگه غلط املایی دارم تند مینویسم و حقیقتا حسش نیست برگردم درستش کنم__ اهدافم برای زندگیم : گرفتن گواهینامه پایه یک ، مسافرت تنهایی بدون هیچ کسی  دبیر یا مهندس شدن ، تاسیس کارگاه خیاطیم و تاسیس ارایشگاهم __ میدونم خدا هوامو داره و ی روزی به تمام ارزو ها و هدف هام میرسم _ متولد اردیبهشت🐄 ؛ طفل شیر خوار طبیعت 🦥 سال خروس 🐓 ، خروس مزرعه ام و با همه میسازم ؛ از سوسک نمیترسم ولی مث سگ از مارمولک میترسم 😂😂
ن من همه اشون شخصیت های حقیقی بودن 😂 بعد یه دوره خاصی بودن همه اشون  ی روز یکی اومد همه رو کن ...

پاکه پاک  ؟

پاکه پاک    ؟

پاکه پاک ولی دلش ی جورایی واسه خاستگارش تنگ شده ، ج رد دادم ب خاطر درسم ، اما مطمئنم بعد کنکور اردیبهشت دوباره میاد جلو 

پاکه پاک ولی دلش ی جورایی واسه خاستگارش تنگ شده ، ج رد دادم ب خاطر درسم ، اما مطمئنم بعد کنکور اردیب ...

انشالله همیشه موفق باشی

انشالله همیشه موفق باشی

مرسی همچنین