2777
2789
عنوان

از عشق های بچگیتون بگین😂🤦🏻‍♀️

155 بازدید | 24 پست

من وقتی بچه بودم حدودا شش سالم بود،عاشقه یکی از پسرای فامیلمون شده بودم.لعنتی خیلی خوشگل و جذاب بود.از بچگی باهم بزرگ شده بودیم،همه جیکوپوکمون باهم بود.اماالان بهش حسی ندارم.عشقه دوران کودکیه دیگه...مامان بزرگمم تا به الان همیشه هم به اون هم به من میگه باهم ازدواج کنین😐منم اون موقع بااینکه بچه بودم فاز عاشقا رو گرفته بودم!یه روز به دخترخالم که یه سال ازم کوچیکتره گفتم🤦🏻‍♀️دقیقا همون روزم رفتیم خونه ی همون پسره فامیلمون، بعد این دخترخالم که الان مثله آبجی هستیم باهم،رفت بهش گفت که این عاشقت شده میخواد باهات ازدواج کنه🤣وای یعنی خیلی بد بود.ولی خیلی بااینکه ۷ سالش بود.خیلی مردونگی کردکه اصلا به روم نیورد فقط به دیوار زل زده بود و یه ریزه خندید😭آبروم قششششنگ رفت.

میشه برای مشکلم یک صلوات بفرستی🤍تویه تاپیکای عکسو تاپیکای خفن تگم کنید همیشه جا می‌مونم🥲😂

🤣🤣🤣

ببخشید اگه غلط املایی دارم تند مینویسم و حقیقتا حسش نیست برگردم درستش کنم__ اهدافم برای زندگیم : گرفتن گواهینامه پایه یک ، مسافرت تنهایی بدون هیچ کسی  دبیر یا مهندس شدن ، تاسیس کارگاه خیاطیم و تاسیس ارایشگاهم __ میدونم خدا هوامو داره و ی روزی به تمام ارزو ها و هدف هام میرسم _ متولد اردیبهشت🐄 ؛ طفل شیر خوار طبیعت 🦥 سال خروس 🐓 ، خروس مزرعه ام و با همه میسازم ؛ از سوسک نمیترسم ولی مث سگ از مارمولک میترسم 😂😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم چهار سالم بود یا 5 سالم گفتم از فلانی خوشم میاد پسر یکی از فامیلهای دور چون موهاش طلایی بود الان کچل شده   

بعده ها از مرد بور خوشم نمی اومد

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم

من عاشق پسر عمه بابان بودم‌از وقتی یادمه‌خیلی هم‌عاشقش بودم میدیدم همو ماهی یه باز ولی خب فاصله خونه‌هامون ۴۰ دقیقه بود ولی سه ساله  عاشق عشقم‌شدم و فهمیدم‌عشق ینی چی و درواقع اون فقد یه چیز بچگانه بود و دیگ‌بهش حسی ندارم  عین برادره واسم

جالب اینه ک الان خودش خونه مجردیشو آورده بغل ما همسایمون  شده و میخاد بره پیش پدرم‌کار‌کنه تقریبا هر روز میبینیم همو😂😂😂

در جست و جوی راهکار برای ریزش مو 
مجری های برنامه کودک کراشم بودن 😂 عموپورنگ و بقیه 

واای عموپورنگ🤦🏻‍♀️فکرمیکردم فقط من این حسو به عموپورنگ دارم

میشه برای مشکلم یک صلوات بفرستی🤍تویه تاپیکای عکسو تاپیکای خفن تگم کنید همیشه جا می‌مونم🥲😂

من موقعی ک ۵ سالم بود فاصله ها پخش میشد

عاشق شاهرخ استخری شده بودم🤣

بعد ۷ سالم ک شد کراش زدم رو پسر داییم ک ۱۳ سال از من بزرگ تر بود ، بعدش دو یکی دیگه از پسر دایی هام ک ۱۴ سال ازم بزرگتر بود بعدش ی پسر دایی دیگه ام ک اونم ۱۴ سال از من بزرگتر بود و داداش اولی بود 😂😂😂

اخرشم داداششون اومد خاستگاریم اونم جواب رد دادم 

اصن رو هرکی کراش بزنم داداشش میاد خاستگاری🤣🤣🤣

ببخشید اگه غلط املایی دارم تند مینویسم و حقیقتا حسش نیست برگردم درستش کنم__ اهدافم برای زندگیم : گرفتن گواهینامه پایه یک ، مسافرت تنهایی بدون هیچ کسی  دبیر یا مهندس شدن ، تاسیس کارگاه خیاطیم و تاسیس ارایشگاهم __ میدونم خدا هوامو داره و ی روزی به تمام ارزو ها و هدف هام میرسم _ متولد اردیبهشت🐄 ؛ طفل شیر خوار طبیعت 🦥 سال خروس 🐓 ، خروس مزرعه ام و با همه میسازم ؛ از سوسک نمیترسم ولی مث سگ از مارمولک میترسم 😂😂
عاشق امیر کوچه 😂😂😂واحد بالاییمون بود همیشه هم تو کوچه بود بهش میگفتن امیر کوچه 

😂

نمیدونم چهار سالم بود یا 5 سالم گفتم از فلانی خوشم میاد پسر یکی از فامیلهای دور چون موهاش طلایی بود ...

ی روز با دوستم نشستیم کراش و عشقای منو شمردیم تا ۲ سال پیش ۲۸ نفر بودن 😂