2821
2789
عنوان

چشم سوم ؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 40 پست
ازکجا باید بفهمیم‌چشم‌سوم‌فعال شده

نیاز به فهمیدن نداره که

کامل مشخصه

ولی برای همه یه درصدیش فعاله 

مثلاً اون وقتایی که یهو به جای دیگه ای خیره ای ولی انگار از سمت دیگه یه چیز عجیب میبینی

کلا اینطور چیزا هرچی کمتر راجبشون بدونی بهتره

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

کاربردی نداره برای یه فرد عادی با ماورا در تماسه برای کسی که فعالش می‌کنه یه نفرینه برای کسی که ا ...

واوووو😯

من بهارم و دوست دار گرافیک 🌱                                            الله ، زیباترین نام جهان هست ...🌷 برای ظهور امام عصرمون یه صلوات می‌فرستی ؟ 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نیاز به فهمیدن نداره که کامل مشخصه ولی برای همه یه درصدیش فعاله  مثلاً اون وقتایی که یهو به ...

اهااان

اینم هست مثلا خواب اتفاقی که قراره بیفته رو ببینی؟

گاو 🐂اگه بره تو قصر، شاه🫅نمیشه.❌️...ولی قطعا قصر طویله میشه...

هیچی ب جز ترس ووحشت نداره  خیلی چیزا رو میتونی ببینی و این خیلیییی بده

از شما فعاله ؟

من بهارم و دوست دار گرافیک 🌱                                            الله ، زیباترین نام جهان هست ...🌷 برای ظهور امام عصرمون یه صلوات می‌فرستی ؟ 

اهااان اینم هست مثلا خواب اتفاقی که قراره بیفته رو ببینی؟

اره اینم گاهی هست

ولی این همش از چشم سوم نیست

روح وقتی خوابی سفر می‌کنه...

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

من بعضی وقتا کسی ازاطرافیان میمیره قبلش عزراییل حس میکنم

ابلفضل

یه وکیلی میگفت:یه چیزی میگم اویزه گوشتون کنید،شصت سال وکالت انجام دادم...تمام شکایات بین کسانی بود،که به همدیگه اعتماد داشتند...
هیچوقت دنبال چشم سوم نرید برای فعال کردنش که ب خودتون ضربه می زنید

شما همه ی تاپیک هات پیرو چشم سومه چرا ؟؟؟