_گل_نرگس۳۱۳_ مدیر عضویت: 1402/12/09 تعداد پست: 6068 عنوان چشم سوم ؟! | مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 40 پست حقیقت داره که ممکنه فعال بشه ؟🤨چه کاربردی برای فرد داره ؟ من بهارم و دوست دار گرافیک 🌱 الله ، زیباترین نام جهان هست ...🌷 برای ظهور امام عصرمون یه صلوات میفرستی ؟ 1402/12/17 | 21:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بانو_آناهیتا عضویت: 1400/07/23 تعداد پست: 7738 ازکجا باید بفهمیمچشمسومفعال شده نیاز به فهمیدن نداره کهکامل مشخصهولی برای همه یه درصدیش فعاله مثلاً اون وقتایی که یهو به جای دیگه ای خیره ای ولی انگار از سمت دیگه یه چیز عجیب میبینیکلا اینطور چیزا هرچی کمتر راجبشون بدونی بهتره تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت
_گل_نرگس۳۱۳_ مدیر استارتر عضویت: 1402/12/09 تعداد پست: 6068 کاربردی نداره برای یه فرد عادی با ماورا در تماسه برای کسی که فعالش میکنه یه نفرینه برای کسی که ا ... واوووو😯 من بهارم و دوست دار گرافیک 🌱 الله ، زیباترین نام جهان هست ...🌷 برای ظهور امام عصرمون یه صلوات میفرستی ؟
darya_ms عضویت: 1400/04/30 تعداد پست: 33686 اصلا خوب نيس من يكم ارتعاشم بالا رفت هر خوابی میدیدم به واقعیت تبدیل میشد خداروشکر دیگه افت کردم 🤣🤣🤣
gogoshi عضویت: 1402/02/06 تعداد پست: 1892 نیاز به فهمیدن نداره که کامل مشخصه ولی برای همه یه درصدیش فعاله مثلاً اون وقتایی که یهو به ... اهاااناینم هست مثلا خواب اتفاقی که قراره بیفته رو ببینی؟ گاو 🐂اگه بره تو قصر، شاه🫅نمیشه.❌️...ولی قطعا قصر طویله میشه...
_گل_نرگس۳۱۳_ مدیر استارتر عضویت: 1402/12/09 تعداد پست: 6068 هیچی ب جز ترس ووحشت نداره خیلی چیزا رو میتونی ببینی و این خیلیییی بده از شما فعاله ؟ من بهارم و دوست دار گرافیک 🌱 الله ، زیباترین نام جهان هست ...🌷 برای ظهور امام عصرمون یه صلوات میفرستی ؟
بانو_آناهیتا عضویت: 1400/07/23 تعداد پست: 7738 اهااان اینم هست مثلا خواب اتفاقی که قراره بیفته رو ببینی؟ اره اینم گاهی هستولی این همش از چشم سوم نیستروح وقتی خوابی سفر میکنه... تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت
بارونیممن عضویت: 1402/11/23 تعداد پست: 967 ازکجا باید بفهمیمچشمسومفعال شده من بعضی وقتا کسی ازاطرافیان میمیره قبلش عزراییل حس میکنم
مودی۱۳۶۹ عضویت: 1402/06/04 تعداد پست: 2138 من بعضی وقتا کسی ازاطرافیان میمیره قبلش عزراییل حس میکنم ابلفضل یه وکیلی میگفت:یه چیزی میگم اویزه گوشتون کنید،شصت سال وکالت انجام دادم...تمام شکایات بین کسانی بود،که به همدیگه اعتماد داشتند...
پارلاش عضویت: 1402/08/21 تعداد پست: 282 هیچوقت دنبال چشم سوم نرید برای فعال کردنش که ب خودتون ضربه می زنید
بارونیممن عضویت: 1402/11/23 تعداد پست: 967 هیچوقت دنبال چشم سوم نرید برای فعال کردنش که ب خودتون ضربه می زنید خیلی بدهمثلا خوابات حقیقت میشه و از خوابیدن میترسی
_گل_نرگس۳۱۳_ مدیر استارتر عضویت: 1402/12/09 تعداد پست: 6068 هیچوقت دنبال چشم سوم نرید برای فعال کردنش که ب خودتون ضربه می زنید شما همه ی تاپیک هات پیرو چشم سومه چرا ؟؟؟ من بهارم و دوست دار گرافیک 🌱 الله ، زیباترین نام جهان هست ...🌷 برای ظهور امام عصرمون یه صلوات میفرستی ؟
پارلاش عضویت: 1402/08/21 تعداد پست: 282 خیلی بده مثلا خوابات حقیقت میشه و از خوابیدن میترسی من۶،۷ ماهه درگیرشم ب معنی واقعی دارم کم میارم