2777
2789
عنوان

سرطان روده

1600 بازدید | 32 پست

سلام ، می خواستم تجربه تلخی که از بیماری سرطان داشتم رو براتون بگم ، شاید به درد کسی خورد 

از سال ۱۳۸۴ به مقدار خیلی کم و گاه گاه در مدفوعم خون میدیدم ، بدون درد یا عارضه دیگه ای ، به خاطر ترس و سن کمی که داشتم بهش توجهی نکردم …

سال ۱۳۹۰ شدت خونریزی یه کم بیشتر شده بود ، ازدواج کرده بودم و بچه دار شده بودم ، رفتم دکتر ، بدون اینکه بیهوشی بده ، کلونوسکوپی انجام داد ، درد وحشتناکش ، وحشت بهم انداخت ، اون موقه پاتولژی کردن و گفتن سالمه ، دکتر هم گفت این یه آفت که با شیاف و کمی مراعات غذایی خوب میشه …

خوب نشد که هیچ ، همینجور هم بدتر میشد ، من از ترس کولونوسکوپی دیگه پیش دکتر دیگه ای نرفتم ، در حالی که نمیدونستم برای این کار بیهوشی انجام میدن 

گذشت و گذشت ، تا سال ۱۳۹۷ ، کار به جایی رسید که کاسه دستشویی پر از خون میشد ( ولی هیچ دردی نداشتم ) 

دیگه ترسیدم و رفتم دکتر و ماجراهای وحشتناک بعدش : 

بهمن ۹۷ ، عمل رکتوم انجام دادم 

دوروز بعدش مجبور شدن کلوستومیم کردن ( روده رو بیرون بدن گذاشتن ) 

تا اردیبهشت ۹۸، حدود ده دوازده بار اتاق عمل رفتم ، عفونت روده رو برطرف کنن 

به خاطر بد بودن جای کلوستومی و عفونتهای زیاد ، روده رو برگردوندن و از جای دیگه استومی کردن 

۸ جلسه دوتایی شیمی درمانی و ۲۸ جلسه رادیو تراپی انجام دادم 

شهریور ۹۸ استومی رو بستن 

فروردین ۱۴۰۰ روده انسداد پیدا کرد 

خرداد ۱۴۰۰ عمل فتق ( جای استومی) و کلوستومی مجدد انجام دادم

خرداد ۱۴۰۱ پیوند روده انجام دادم 

خرداد ۱۴۰۲ عمل فتق ( برای بار دوم محل استومی !!!) و بستن استومی رو انجام دادم 

مرداد ۱۴۰۲ ( به علت زیاد باز شدن شکم ، امحاء داخلی بدن دچار انسداد میشن ، حالب کلیه راستم مسدود شد ) و نفروستومی شدم 

بهمن ۱۴۰۲ پیوند حالب انجام دادم 

والان متظرم چند روز دیگه برم تا استنت کلیه رو برام در بیارن

و به تمام اینها مشکل نداشتن رکتوم رو هم باید اضافه کنم که به خاطر سرطانی بودن برداشته شد و گوارش من رو مختل کرده 

خواستم بگم ، ان شاء الله که همیشه سالم باشید ، اما اگر کوچکترین مشکل ، درد ، خونریزی ، هر چیز غیر طبیعی مشاهده کردید ، حتما حتما پیگیری کنید 

برای من هم دعا کنید 

پسر خاله بیچاره من دیر فهمیده متاستاز کرده رو کبدش چندین وقته دستشو بند کرده شیمی درمانی و عملای پی در پی اخرم گفتن فقط داریم وقت میخریم

دور از جان شما

در انتظار دیدن روی ماه دومین گل پسرمون هستیم🥰❤️👼

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پسر خاله بیچاره من دیر فهمیده متاستاز کرده رو کبدش چندین وقته دستشو بند کرده شیمی درمانی و عملای پی ...

بله 

خدای نکرده متاستاز کنه خیلی بد میشه

ان شاء الله خدا بهشون سلامتی بده

ااااااااااای خدا 

چقدر اذیت شدی

خدا سلامتی بده

منم خونریزی شدید مقعد دارم و مامانم سرطان روده کوچک دارن ولی خودم اصلا پیگیری نکردم 

بعد از من، هیچکس تکرار من نخواهد شد،این تو و این دنیا...

سلام عزیزدلم خیللی ناراحت شدم برات و درکت میکنم خیلی درد کشیدی همرو یه تنه و امیدوارم که سالم سالم از این راه انشالله بیای بیرون عمه ی منم سرطان روده داشتن و خداروشکر خوب شدن 

عزیزم ببین من خب دو بار خیلی ببخشید منم مدفوعم خونی بود و زیادم بود ولی دیگ قط شده فعلا خبری نیس اینم بگم خیلی ببخشید کنار مقعدم مص جوش هستنش ک تحقیق کردم بهش میگن هموروئید همراه با خارج و درد وحشتناکه خیلیم خجالت میکشم ب ماماتم بکم ۱۸ سالمه باید چیکار کنم بنظرتون جدیه مشکلم برم دکتر؟

تو مرا آزردی...که خودم کوچ کنم از شهرت،تو خیالت راحت!میروم از قلبت،میشوم دورترین خاطره در شبهایتتو به من میخندیو به خود میگویی: باز میآید و میسوزد از این عشق ولی...برنمیگردم، نه!میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد...عشق زیباست و حرمت دارد... و اما نه دشمن شدیم ، نه دوست موندیم ، فقط یهویی هیچکس هم شدیم ، شدیم غریبهتر از عابرهای توی خیابون . کاش از یادم بری از فکر کردن بهت خستم خستم .