2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

اولین بارتون بود؟ چه مقدار بود ؟ مال من اندازه یه برگ دستمال کاغذی بعد یخ گذاشتم بند اومد 

نه اولین بار نبود 

خیلییییییییی دهنم پر خون بود

یه دختری ک الان دیگ خودشو بعد پنج سال شمالی حساب میکنه بزرگ شده ی کرج😍❤✨🎀این کاربری از 15خرداد دست دو نفر هستن❤🙏🏻

نه نه،،،عزیزه من این حرفا چیه میزنی؟!خون دماغ تو هرشرایطی میتونه اتفاق بیوفته ( حتی گاهی بی دلیل ) ولی بعضا در زمان بودن زیره نوره آفتاب یا فشاره خون مقطعی یا تو جایی باشی ک مواده شیمیایی خاصی باشه،،،

نکته:فکرای حاشیه ای روهم بنداز بیرون تو سطل آشغال درشم بزار:)))

لطفا منو با هـ๛ولــآی سایت اشتباه نگیر،،،فاصله تو🚫حفظ کن آسیب نبینی🔚تمام

نه نه،،،عزیزه من این حرفا چیه میزنی؟!خون دماغ تو هرشرایطی میتونه اتفاق بیوفته ( حتی گاهی بی دلیل ) و ...

همش فکر میکنم سرطان خون گرفتم میگن بخاطر کمبود پلاکت هم هست خیلی استرسی ام الان بدتر شدم😔

نه نه،،،عزیزه من این حرفا چیه میزنی؟!خون دماغ تو هرشرایطی میتونه اتفاق بیوفته ( حتی گاهی بی دلیل ) و ...

عزیزم من قرص جینکو میخورم میتونه واسه اون باشه ؟ با قرص ضد افسردگی؟

همش فکر میکنم سرطان خون گرفتم میگن بخاطر کمبود پلاکت هم هست خیلی استرسی ام الان بدتر شدم😔

تو خودتو  درگیره افکاره بی خود و بی اساسی کردی ک به هیچ عنوان واقعیت ندارن،فقط یه وسواس فکری هستش،،،بهت قول میدم،استرس روهم الان بزار کنار،،،بهش رو نده ذهنو روحتو درگیر کنه،،،خبببب؟؟؟؟؟^^

لطفا منو با هـ๛ولــآی سایت اشتباه نگیر،،،فاصله تو🚫حفظ کن آسیب نبینی🔚تمام