چقد قشنگ حرف میزنی به ادم ارامش میدی ولی کاش بتونم وسواس و بیمار پنداری دارم 😔😓
میدونم چه حسوحالی داری،همه اکثرا تو یه دوره درگیره این جور فکرای پوچ میشن حتی خوده منم تو نوجوانی اینجوری بودم،ولی واقعیت اینه که هیچکی نمیتونه بگه یه خون دماغ جزئی ک چند بار در روز تکرار شده ممکنه نشونه هایی از بیماری صعبالعلاج باشه
ببین گیجی یا منگی علتش افت فشاره خون میتونه باشه این شاید مربوط ب تغذیه ت باشه،یا کم خوابی،البته گاهی هم افسردگی میتونه باعث ش بشه،ولی هرچی ک هست امکانش یک به شایدهزار هم نباشه (اونچه ک تو در ذهنت بهش رنگولعاب میدی ) تا صبح هم بگی برات دلیلوبرهان میارم ک سخت در اشتباهی تو یه آدم سالم هستی با ی کوچولو وسواس فکری که خیلی زود از بین میره،،،فقط همین...
فشارم روی ۱۰ هست چند بار گرفتم افسردگی دارم شدیده همش به بیماریا فکر میکنم 😞کاش روزای خوب هم بیان&n ...
ببین بزار یه چیزیو بهت بگم،ولی تو میتونی الان قبول کنی:) میتونی م رد کنی:(روزای خوب برخلاف اونچه که تو فکر میکنی اینقدام دست نیافتنی نیستن همین روزا میشینی میخندی(به چی؟؟،،،)به این که چقد فکرای بی اساس باعثه خودآزاری تُ شدن چقد روزای خوب نزدیک بودن و تو چقد به دور بودنشون فکر کردی،،،از کجامعلوم شایدم همین امروز،همین ساعت شروع روزای خوب توباشن اوم؟
واقعا ممنون بابت روحیه دادنتون امروز افسرگیم به اوج رسیده از خدا میخوام یا بکشه منو یا خوبم کنه واسم ...
افسردگی مثل یه بادکنکه بزرگه که جلوی چشم ت رو میگیره باهمه بزرگی و مزاحمتهاش به یه سوزن بنده ک بترکه و تو بتونی راحت ب آینده و زندگیت فکرکنی ،،،فکرای مثبت^_^،،،اون چیزایی رو دریاب ک هست و میتونه برای خودت و خانواده ت بالقوه سازنده و دلشاد کننده باشه خیلی کلی گویی میکنم میدونم خودمم!ودی همینه ک هست باید به حرفام گوش کنی و این غول پوشالی و الکی گنده رو از روح و جسمت بندازی بیرون،،، تاوقتی میشه ب چیزای خوبتر و سازنده تر فکر کرد چرا جارو برای ی مشت افکاره مسموم باز کنیم ک شاید بیشترشونم فقط برگرفته از یه حالت روحی نامناسب بودن؟اوم؟؟(⌒‐⌒)