2777
2789

انیمه خیلی دیدم ولی هیچی برام شیطان کش و سامورایی چشم آبی نمیشه

انیمیشنم شهر اشباح خیلی خوب بود

من همونیم که وقتی یخم باز شه . . .                                                                                                                تا تیر تو زانوم نزنن به حالت عادی برنمیگردم😑

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه های گرگ در مورد ی مادره که بچه هاش بخاطر قدرت پدرشون میتونن به گرگ تبدیل بشن و ماجرا های که دارن ی انیمه سینمایی که باهاش بدجور عر زدم

صدای خاموشی رمانتیک درام مثل نام تو

مدفن کرم های شب تاب که ی شاه اثر در مورد جنگ جهانی دو و بمباران اون زمان 

شهر اشباح عاشقشم

دردت ب جونم رمانتیک درام که احرش ب گریه می افتی

انیمه هستن همشون

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین

خب از ۱۳ سالگیم انیمه زیاد دیدم‌

انمیشن خانواده رابینسون عالی بود 

انیمه هم یور نیم 

اتک ان تایتان 

وان پیس 

بیلچ 

قفل آبی 

توماداچی گیم و...اما اگه میخوای با کسی ببینی  انیمه وقتی مارنی آنجا بود زیباس 

راجبه دختره که بخاطر مریض بودنش میره روستا  و‌اونجا متوجه رازش میشه خیلی خیلی خوبه سینمایی 

دوم انیمه مدفن کرم های شبتاب این راجب جنگ جهانی دوم تو ژاپنی یه انیمه خیلی تاثیر گذار خیلی خیلی خوبه همه چیش سینمای 

و انیمیشن هم انمیشن شانس هست که ببینی بهتره تا خلاصه کنم سینمایی

سامورای چشم آبی خوبه ی انیمه با وایب دیزنی 

وان پیس ی ماجراجوی نوجوانی 

ازدواج فرخ من من واییی ی عشق و فراتزی خیلییی خوب بشدت زیباس

شیطان کش لازم ب گفتن نداره

اتک ان تایتان واییی همین امسال تموم شد قلبممم

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین
نام من قشنگه ؟ قراره امشب ببینمش 

ببخشید اسمش نام تو هست

ی داستان عاشقانه فانتزی با ماجرای درام حتما ببین

میکاساااااااا  من آخرش عررررر میزدم

وای وای منمممممم