2777
2789
عنوان

عمل سپتوم رحم کی انجام داده؟

664 بازدید | 13 پست

سلام دخترا 

من رحم سپتوم دارم و گفتن اگر حامله بشم احتمال سقط بالاست و باید طی ۳ مرحله عمل هیستروسکوپی و لاپاراسکوپی بشم 

هم اینکه نمی‌دونم تحت نظر کدوم جراح عمل کنم که پنجه طلا باشه؟

و هم اینکه نمی‌دونم عوارض بعدش چقدر شایعه؟

مثل چسبندگی بعد عمل و سوراخ شدن دیواره رحم و ... که اگر دکتر کوتاهی کنه باز به دردسر بدتری میفتم 

هزینشم که ۳ مرحله ۸۰ میلیون میشه و خیلی زیاده 

میشه لطفاً راهنماییم کنین 

من انجام دادم عزیزم تو تهران

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

من انجام دادم .دکتر ملک منصور اقصی تهران وقتی سونوگراف رحممو تو سونو سه بعدی دید گفت کی برات عمل کرده چه خوب عمل کرد .منتهی دختر خالم عمل نکرد وراحت هم حاملگیشو تا ۹ ماه داشت .از من میشنوی حامله شو اگه سقط کردی اونوقت عمل کن اگه دیدی نه انشالله تا آخرش به سلامت نگه داشتی بیخود رحمتو دستکاری نکن .من بعدش چسبندگی گرفتم که دوباره عمل کردن وچسبندگی رو برطرف کردن .تا اونجایی که میتونی رحمو دستکاری نکن واز دکتر های نفر اول لاپاروسکوپی مشورت بگیر .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من انجام دادم .دکتر ملک منصور اقصی تهران وقتی سونوگراف رحممو تو سونو سه بعدی دید گفت کی برات عمل کرد ...

آخه میگن تجربه سقط هم تجربه وحشتناکیه 

دکتری که برات عمل کرد کی بود؟ مگه دارو اینا نمیدن که چسبندگی نگیره؟ و اینکه توی یک مرحله دیواره رو برات برداشتن یا بیشتر؟

من انجام دادم عزیزم تو تهران

عه خوشبحالت از این دوره گذشتی 

اسم دکتر و مرکزی که عمل کردی. و میگی لطفا؟

بعدش چسبندگی و عوارض نداشتی؟

الان بارداری انشالله؟

من انجام دادم .دکتر ملک منصور اقصی تهران وقتی سونوگراف رحممو تو سونو سه بعدی دید گفت کی برات عمل کرد ...

من مشهدم و دکترای خوب اینجا میگن سپتوم بلندی داری عمل کن 

موندم چکار کنم 

دکتر عافیت و دکتر اسکوییان گفتن 

یکشنبه هم پیش دکتر حفیظی نوبت دارم 

آخه میگن تجربه سقط هم تجربه وحشتناکیه  دکتری که برات عمل کرد کی بود؟ مگه دارو اینا نمیدن که چس ...

عزیزم من بعدش ای وی اف کردم ناموفق بود وکلا درمان رو کنار گذاشتم وبی خیال شدم وبعد از حدود ۶ سال که دوباره رفتم گفتن جاش چسبندگی شد . دکتر ملک منصور اقصی پیر مردی هست که تهرانه وبه پنجه طلادر زمینه نازایی معروفه . بعدرفع چسبندگی دوقلو حامله شدم و حاملگی موفقی داشتم عزیز 

من مشهدم و دکترای خوب اینجا میگن سپتوم بلندی داری عمل کن  موندم چکار کنم  دکتر عافیت و د ...

نفر اول ایرانو پیدا کن تا یک مرحله کار رو تموم کنه .من قبل اینجا ابن سینا عمل کرده بودم که وقتی رفتم پیش اقصی گفت خوب عمل نشدی .عزیز خودتو دست هر کسی نسپر .به نظر من جایی برو که یه عمل کنه تموم شه بره .۳ مرحله دیگه چیه ؟

عزیزم من بعدش ای وی اف کردم ناموفق بود وکلا درمان رو کنار گذاشتم وبی خیال شدم وبعد از حدود ۶ سال که ...

🤩خوشبحالت پس به چیزی که میخواستی رسیدی خداروشکر 

من به پزشکها از ترسم در مورد چسبندگی که میگم،میخندن و میگن نه عوارض نداره ،دارو می‌دیم و اینا 

می‌خوام تهران یا یزد هم پیگیر دکتر بشم نظرسون رو بپرسم 

چون هم هزینش خیلی بالاست ۳ مرحله سپتوم و بعدم آی وی اف نزدیک ۱۵۰ میشه 

و هم اینکه پریودام ۳ روزه شده میترسم یائسه بشم

نفر اول ایرانو پیدا کن تا یک مرحله کار رو تموم کنه .من قبل اینجا ابن سینا عمل کرده بودم که وقتی رفتم ...

همون نفر اولو نمیشناسم وگرنه هرجا باشه میرم بخدا 

پنجه طلاهای مشهد اینجوری میگن ،منم از ۳ مرحله و عوارض ۳ بار عمل میترسم 

همون نفر اولو نمیشناسم وگرنه هرجا باشه میرم بخدا  پنجه طلاهای مشهد اینجوری میگن ،منم از ۳ مرحل ...

آره چه خبره ۳ بار .بازم گوگل سرچ کن وهمین نی نی سایتم تو تایپیکا بگرد وبرای عمل عجله نکن .

عه خوشبحالت از این دوره گذشتی  اسم دکتر و مرکزی که عمل کردی. و میگی لطفا؟ بعدش چسبندگی و عوار ...

دکتر نمیدونم کیبود ولی تو بیمارستان یاس انجام دادم اصلا هیچی نداشتم خداروشکر من ۵, بار سقط داشتم یکی دوماه بعدش حامله شدم

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘