2777
2789

من یجوریم نه زیاد حرف میزنم که اعصابم میکشه کسی باهام حرف بزنه،بی اعصاب نیستم اصلنا ولی واقعا ظرفیت ندارم کسی باهام حرف بزنه هروقت یکی زیاد حرف میزنه فشارم میفته سر درد میگیرم.کلا ارامشو دوست دارم ماهی یبارم از خونه بیرون نمیرم.

امروز بعد چند وقت از خونه رفتم بیرون انقد فشارم افتاده ک نمیتونم راه برم حتی... خیلی مسخرست

مامانم تا چشش میفته ب کسی انقدر حرف میزنه و حرفایه چرتو پرت میگه حرفای بی ربط😐که حتی خودشم بعدش میگه وایی چقد چرت گفتم

امروز رفتیم بیرون انقد حرف زد که دلم میخاست زبونشو قطع کنم،قبلا خیلی دوسش داشتم الان دیگه ازش زده شدم هرچی بهش میگم خودتو کنترل کن اصلا متوجه نمیشه.

بنظرتون حق با کیه؟دارم روانی میشم دیگه دلم میخاد ازدواج کنم برم از دستش راحت شم

لطفا تو تاپیکای من نمک نریز حرف بیخود بی ربط نزن ❌حد خودتو بدون و بی مورد کامنت نزار تا بهت بی احترامی نشه🙏

اینقدر کسی تو خونه باهاش حرف نمیزنه بنده خدا همکلام پیدا می‌کنه تخلیه می‌کنه خودشو ....نه اینجوری مثل شما ،نه اونجوری مثل مادرتون که چرت و پرت بشه آخر حرفاش،حد تعادل خوبه ...البته نمیشه گفت حق با کدومتونه، چون همو درک نمی‌کنین.

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم دقیقا اینطوریم درونگرام فکر میکنم بخاطر اینه تو درونگرایی؟؟

اره خیلی خیلی خیلی درون گرام

حتی یدونه دوست هم ندارم ،با تنهایی و ارامش حالم خوب میشه🥲

لطفا تو تاپیکای من نمک نریز حرف بیخود بی ربط نزن ❌حد خودتو بدون و بی مورد کامنت نزار تا بهت بی احترامی نشه🙏

اینقدر کسی تو خونه باهاش حرف نمیزنه بنده خدا همکلام پیدا می‌کنه تخلیه می‌کنه خودشو ....نه اینجوری مث ...

با هم حرف میزنیم تو خونه 

ولی ییرون ک میریم خیلی بد جوگیر میشه 

اره خیلی خیلی خیلی درون گرام حتی یدونه دوست هم ندارم ،با تنهایی و ارامش حالم خوب میشه🥲

منم همینطور ببین دوستام زنگ میزنن جواب نمیدم،پیامارو خیلی دیر جواب میدم با اینکه خیلی دوسشون دارما اما اینطوری راحت ترم،یا اینکه بیرون اصلا نمیرم ۷.۸ ساله خیلی خیلی خیلی کم بیرون رفتم برای کارای واجب و اینکه حالم بد میشه بیرون حال روحی،دوس دارم زودتر بیام خونه 

میشه برام یه صلوات بفرستید؟خیلی ممنونم♥️
ازدواج نکن چون نابود میشی. تو ادم ازدواج نیستی و خیلی زیاد اذیت میشی. باید خونه مستقل بگیری و جدا ...

وای دقیقا

باورت میشه من حتی از دوست پسر داشتنم بدم میاد بخاطر این اخلاقم... با اینکه خیلی محبت و توجه پسر نیاز دارم ولی سمت کسی نمیرم که باهام حرف نزنه اعصابم خراب شع

با دوستات برو بیزون

دوست ندارم هیچی

فقط با خانواده خالم رفتو امد دارم چون خیلی کم حرفن

منم همینطور ببین دوستام زنگ میزنن جواب نمیدم،پیامارو خیلی دیر جواب میدم با اینکه خیلی دوسشون دارما ا ...

چقد منی🤣البته من شمارمو عوض کردم چندساله دوستام خبری ازم ندارن

چقد منی🤣البته من شمارمو عوض کردم چندساله دوستام خبری ازم ندارن

بهترین کار برای یه درونگرا😂🤣ببین تو جمع میرم شاید ۹۹ درصد فکر کنن افسرده ام،چون نه حرف میزنم نه میخندم نه هیچی اصلا تو خیابون نمیتونم درست راه برم انقد بیرون نرفتم

میشه برام یه صلوات بفرستید؟خیلی ممنونم♥️
بهترین کار برای یه درونگرا😂🤣ببین تو جمع میرم شاید ۹۹ درصد فکر کنم افسرده ام،چون نه حرف میزنم نه می ...

واییییی تو داری منو توصیف میکنی😭😭🤣🤣منم انقدر بیرون نرفتم وقتی میرم تو کوچه حس میکنم میخام زمین بخورم 

انقدر وایب بیرون برام سنگینه که نیم ساعت برم بیرون باید بیام یکروز بخوابم نا خستگیم در بره