2777
2789
عنوان

جاریم دعا گذاشته تو خونه

249 بازدید | 7 پست

من تازه عروسم یک هفتس خونه مادرشوهرمم همیشه شوهرم میگف نمیخام با زن علی رفت و امد کنی من میگفتم زن خوبیه ن ازش خوشم میاد فلان شوهرم همچنان مخالفت میکررد تااینکه چن روز پیش یک هفته جاریم اومد خونه مادرشوهرم بمونه منم بودم پیشش بعد اینک رفتن خاستیم خونه تکونی کنیم سه تا دعا پیدا کردیم سه جای مختلف خونه شوهرم اینا گفتن کار خودشه هربار میاد اینجا از یه طرف دعا پیدا میشع من رفتم خونش غذا خوردم حالا ترسیدم نکنه تو غذام دعا ریخته باشه

اعتقاد ب هیچ نوع تعصبی من آزادم🌱⭐

وای اون چ دیوونه اییه😂😂😂😂

فک کن پول خرج کنی دری وری بدن دستت قایم کنی خونه یکی دیگ

ن برای اینکه خودت خوشبخت شی

بلکه یکی دیگ بدبخت شه مثلا

پولم بعید میدونم داشته باشه

همون چس مثقالشم میزنن سرش میگیرن دری وری مینویسن میدن دستش

اونم دلش خوشه😂

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صد در صد که تو غذا و چاییت ریخته اما سعی کن از این به بعد دوری کن ازش و دور از شتر بخواب خواب آشفته نبین 

قطع رابطه کن خودتو راحت کن عزیزم از قدیم گفتن جاری برا دوستی خوب نیست جاری حتی اگر خوب باشه خانواده ها اجازه نمیدن شما باهم خوب باشین 

تازه وارد نیستم‌ کاربری قبلیم تعلیق شد  
وای اون چ دیوونه اییه😂😂😂😂 فک کن پول خرج کنی دری وری بدن دستت قایم کنی خونه یکی دیگ ن برای ا ...

عزیزم آدمای حسود اینجورن من خالم برا عید پارسال بیش از ده تا دعا ریخته بود تو خونمون بخدا ماشینمون رو مجبور شدیم بفروشیم یه اتفاق بد افتاد بعد تمام این اتفاقات انگار یهو تمام دعا ها پیدا شد اول پدرم در خونمون زیر درخت سه تا پیدا کرد بعد مامانم تو دیوار خونمون بعد خواهرم جفت دیوار در حیاط همشون یکی یکی پیدا شدن

عزیزم آدمای حسود اینجورن من خالم برا عید پارسال بیش از ده تا دعا ریخته بود تو خونمون بخدا ماشینمون ر ...

خدا لعنتشون کنه

ما هم قربانی شدیم متاسفانه...

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

خدا لعنتشون کنه ما هم قربانی شدیم متاسفانه...

ایشالله آخه نمیدونم از این کارا چی بهشون میرسه بری مثلا پول بدی خطر کنی که یکی دیگه بدبخت بشه؟ مریضن بخدا

واقعا متاسفم واسه همچین آدمایی که زندگی هارو نابود کردن